Mesut Özil Fenerbahçe Trabzon derbisinde oynayacak mı? Mesut Özil için FB - TS derbi kararı

Fenerbahçe'nin ünlü oyuncularından olan Mesut Özil bir sakatlık geçirmiş ve bu oldukça uzun sürmüştü. Yarın oynanacak derbi maçı ise Fenerbahçe için oldukça önemli ve Mesut Özil'in maça çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

05.03.2022-18:19 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-18:20) Mesut Özil Fenerbahçe Trabzon derbisinde oynayacak mı? Mesut Özil için FB - TS derbi kararı

Fenerbahçe takımının yıldız isimlerinden olan en son 18.haftada oynanan Karagümrük maçı esnasında forma giydi. Sakatlığı uzun süren oyuncunun yarınki Trabzon derbisinde forma giyeceği açıklandı. Bu durum ise taraftarlarında psikolojik olarak rahatlamasını sağladı. Teknik direktör İsmail Kartal tarafından maçın durumuna göre Özil'de sahaya çıkabilecek. 

Mesut Özil için, "Büyük maçların büyük oyuncusu" lakabı önemli maçlar içerisinde attığı gollere layık olarak verilmiştir. Ünlü oyuncu daha öncede Real Madrid ve Arsenal gibi birçok önemli takımda forma giymiş ve unvanının hakkını her takımında vermiştir. 

mesut özil

Mesut Özil kaç maçta forma giyemedi?

Süper Lig'de yaşamış olduğu sakatlık sebebi ile sekiz maçta forma giyemeyen Özil 19maçta ise forma giymiş ancak bu maçların sadece 6 tanesinde 90. dakikaya kadar sahada kalabilmiştir. Bu sezon için ise Özil'in derbideki performansı oldukça iyi derecedeydi. 

Özil daha önceki maçlarda kaç gol attı?

Galatasaray deplasmanında oynanan maçta başarılı oyuncu 1 gol atmıştır. Beşiktaş takımı ile Kadıköy'de oynanan derbideyse yine gol atarak tarafları sevindirmeyi başarmıştır. Bahsi geçen bu iki maçtada 90dakika sahada kalmıştır. 

Bu sezon için Özil'in performasından bahsedecek olursak, toplamda Fenerbahçe forması ile 23 maça çıktı ve bu maçlarda da 8gol atmasının yanı sıra 2 asiste imzasını atmıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal