Zaynal Abarakov kimdir, neden gözaltına alındı? Gülistan Doku'nun erkek arkadaşı gözaltında!

Bir süredir ortadan kaybolan ve bir daha da hiçbir şekilde kendisinden haber alınamayan henüz 21 yaşında olan üniversite öğrencisi Gülistan Doku 'nun kaybı ile ilgili olarak yeni bir gelişme meydana geldi. Tunceli 'de 5 Ocak 2020 yılından itibaren bilinmeyen bir sebepten dolayı kayıplara karışarak kendisinden hiçbir şekilde haber alınamayan Gülistan Doku 'nun soruşturması ile ilgili olarak erkek arkadaşı olan Zaynal A. isimli şahıs gözaltına alındı.

17.03.2022-16:32 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-16:32) Zaynal Abarakov kimdir, neden gözaltına alındı? Gülistan Doku'nun erkek arkadaşı gözaltında!

Gülistan Doku 'nun erkek arkadaşı Zaynal Abarakov kim? Üniversite öğrencisi Gülistan Doku 'ya ne oldu? Zaynal Abarakov neden gözaltına alındı? sorularının cevapları uzun zamandır çok merak edilmektedir. Türkiye uzun zaman önce aniden ortadan kaybolan ve kendisinden hiçbir şekilde haber alınamayan Gülistan Doku 'nun akıbetini konuşmaktadır. Henüz 21 yaşında gencecik bir üniversite öğrencisi olan Gülistan Doku 'nun kaybı ile ilgili olarak yeni br gelişme meydana geldi. Tunceli 'de 5 Ocak 2020 tarihinden itibaren ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha da haber alınamayan Gülistan Doku 'nun yürütülen soruşturmasında erkek arkadaşı olan Zaynal Abarakov emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Gülistan Doku 'nun kaybolması ile ilgili olarak çok önemli bir gelişme meydana geldi. Tunceli 'de 5 Ocak 2020 tarihinde sabah saatlerinde kaldığı yurttan çıktıktan sonra aniden ortadan kaybolan ve bir daha da kendisinden hiçbir şekilde haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku 'nun kaybı ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında erkek arkadaşı olan Zaynal Abarakov isimli şahıs, başsavcılık tarafından verilen talimat üzerine Antalya Alanya 'da polis ekiplerince gözaltına alındı. 

Zaynal Abarakov 'un verdiği ifadesi, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi yani SEGBİS üzerinden yürütülen soruşturmanın Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığına alınacağı bilgisine ulaşıldı. 


Kayıplara karışan Gülistan Doku kim?

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Gülistan Doku, Tunceli 'de 5 Ocak 2020 tarihinde sabah saatlerinde yurttan çıkış yaptıktan sonra birden bire ortadan kayboldu ve sonrasında ise kendisinden hiçbir şekilde haber alınamadı. Diyarbakır 'da ikamet eden ailesi ise, genç kızın kaybolduğu gün hemen Tunceli 'ye gelerek polis ekiplerine kayıp ihbarı yaptılar.

Gülistan 'ın en son görüldüğü Uzunçayır Baraj Gölü ile Sarısaltuk viyadüğü taraflarında; AFAD, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Ankara, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Manisa ile Kahramanmaraş büyükşehir belediyeleri ve sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ile gönüllü kişilerden oluşan toplam 542 kişilik personel ekip, 88 adet araç, 33 adet bot, 10 adet ROV cihazı, 6 adet dron, 4 adet sonar ile 3 tane de arama ve kurtarma köpeği eşliğinde gerçekleştirilen arama çalışmalarına rağmen ne yazık ki hala Gülistan 'ın izine rastlanılamadı. 

Ailenin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yapmış oldukları görüşme sonrasında Uzunçayır Baraj Gölü 'nün bir kısmı boşaltıldı ve yeni bir arama çalışması daha başlatıldı fakat herhangi bir sonuca ulaşılamadı. 

Soruşturma kapsamında savcılık tarafından Gülistan 'ın erkek arkadaşı olan Zaynal Abarakov ile en son görüştüğü diğer kişilerin de bilgilerine başvuruldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal