Oluşan adacıklarda balık tutan vatandaşlar şaşkına uğradı: 28 yıldır ilk kez görüyorum!

Muğla'nın Marmaris ilçesi ve kırsal mahallelerdeki kıyı kesimlerde deniz yer yer 5 ile 20 metre arasında çekilince, oluşan adacıklarda balık tutan vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Bazı vatandaşlar ise çekilmeyi fotoğrafladı. Mehmet Dönmez, '28 yıldır Marmaris'te yaşıyorum, ilk kez gördüm' dedi.

17.03.2022-16:26 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-17:56) Oluşan adacıklarda balık tutan vatandaşlar şaşkına uğradı: 28 yıldır ilk kez görüyorum!

İlçenin beş kilometre dışında bulunan Adaağzı mevkii açıklarında ve merkezdeki halk plajında denizin kısmi çekilmesiyle adacıklar oluştu. 

Marmaris'te yer alan bir Yat Limanı ve Kordon Caddesi'nde de iskelelerin temellerini gören şaşkına uğruyor. İskelenin temellerinde açılma meydana geldi. Denizin çekilmesiyle oluşan adacıklarda vatandaş adeta keyif sürmekte. Sahilde oltayla balık tutanlardan tutun yürüyüş yaparak fotoğraf çekenler var. Denizin çekilmesiyle oluşan görüntüleri cep telefonları yardımıyla tek tek fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak beğeni topluyorlar. O fotoğraflar görenleri hayrete düşürüyor.

Olta balığı tutkunları oluşan adacıklarda hem hobilerini gerçekleştirdi hem de eşsiz manzaranın keyfini çıkardı.

  

İlk defa karşılaştım

Denizin tuhaf bir şekilde çekilmesinin sonucunda oluşan adacıklardan faydalanarak üstünde oltaları ile balık tutmaya çalışan Mehmet Dönmez, '28 yıldır Marmaris'te yaşıyorum bu kadar çekilme görmedim. İlçe merkezinde adacıklar oluşmuş, bunlara ilk defa şahit oldum, şaşkınım. Normalde burada balık olurdu, şimdi tutamıyoruz' açıklamalarında bulundu. 

Balık tutan bir diğer vatandaş 69 yaşındaki Ahmet Eser ise 'Böyle bir adacık oluşması ve çekilme ile ilk defa karşılaştım. Marmaris halk plajında böyle şeyler olmuyordu' açıklamalarında bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal