Gülistan Doku kimdir, ne olmuştu? Gülistan Doku cinayetinde son dakika gelişmesi

Tunceli'de üniversite öğrencisi Gülistan Doku hala bulunamadı. Sevenleri ve ailesi her gün bir haber beklerken sıcak bir gelişme yaşandı. Peki Gülistan Doku'ya ne olmuştu? Yaşanan son gelişme nedir? Olayı merakla takip eden vatandaşlar için gelişmelere haberimizde yer verdik.

17.03.2022-15:55 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-15:57) Gülistan Doku kimdir, ne olmuştu? Gülistan Doku cinayetinde son dakika gelişmesi

5 Ocak 2020 tarihinde kaybolan ve halen kendisinden bir haber alınamayan 21 yaşındaki Gülistan Doku isimli genç kadınla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Ailesi ve sevenleri her geçen gün umutsuzlukla Doku'dan bir haber beklerken yaşanan son sıcak gelişme nedir? detayları haberimizde yer alıyor.

Gülistan Doku Nerede

Son Dakika Gelişmesi

2 yıldır kendisinden bir ize rastlanamayan Gülistan Doku ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Genç kadının sevgilisi Zeynal A. yaşadığı Antalya'nın Alanya ilçesinden gözaltına alındı. 

Gülistan Doku'ya Ne Oldu

21 yaşındaki genç kadın Munzur Üniversitesi'nde Çocuk Gelişimi bölümü 2. sınıf öğrencisiydi. 5 Ocak 2020 tarihinde kaldığı yurttan ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi Diyarbakır'da yaşayan Doku, genç kadının kaybolduğu gün Tunceli'ye gelerek kayıp ihbarında bulundular. Ailesi ve sevenleri her gün "Gülistan Doku Nerede" sloganıyla sosyal medyada seslerini duyurmaya çalıştı. Yapılan detaylı aramalara rağmen genç kadından bir iz bulunamadı. Gülistan Doku'nun cep telefonunun Tunceli'de Uzunçayır Baraj Gölü izerinde bulunan Sarısaltuk Viyadüğü'nde sinyal verdiği tespit edildi. Kameralar incelendiğinde Doku'nun da son kez bu bölgede görüldüğü biliniyor. AFAD, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Ankara, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Manisa ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyeleri ve sivil toplum kuruluşları, çeşitli üniversiteler ve gönüllülerin içinde bulunduğu 542 kişilik personel, 88 araç, 38 bot, 10 ROV cihazı, 6 drone, 4 sonar ve 3 arama köpeğiyle geniş çaplı bir arama başlatıldı fakat genç kadından bir iz bulunamadı. Arama çalışmaları sonlandırıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal