Zarrab'ın Miami'deki Lüks Yaşamından Yeni Fotoğraflar Ortaya Çıktı!

ABD’de tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab’ın Miami’de kurduğu lüks yaşamına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Zarrab, Biscayne Körfezi manzaralı ultra lüks bir gökdelende 3.6 milyon dolarlık evde oturduğu öğrenildi.

08.12.2021-13:05 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-17:06) Zarrab'ın Miami'deki Lüks Yaşamından Yeni Fotoğraflar Ortaya Çıktı!

2016 yılında ABD’de kara para aklama suçundan tutuklanan ve sonrasında itirafçı olduktan sonra tahliye edilen, sanatçı Ebru Gündeş'in eski Reza Zarrab’ın adını Aaron Goldsmith olarak değiştirdiği öğrenilmişti. PS Dressage isimli bir internet sitesinde Next Level Performance'ı tanıtan bir haberde, Zarrab’ın binicilik merkezi kurduğu öğrenilmişti. 

BİNİCİLİK MERKEZİ İŞLETİYOR

İnternet sitesinde yer alan haberde Zarrab’ın 19 Haziran 2021'de Florida'nın güneyinde binicilik merkezini kurduğu belirtildi. Haberde, ‘Belirli sayıda biniciye hizmet veren bu yerin tasarımı çok üstün. Merkezin kurucusu ve sahibi Aaron Goldsmith, biniciliği bir sonraki seviyeye taşımak için binicilere gerekli malzemeleri ve ortamı sağlamayı hedeflediklerini söyledi’ ifadeleri yer aldı. 

20 YILDIR BU SEKTÖRDEYİM

Goldsmith adı ile ifadelerine yer verildiği haberde Reza Zarrab, ‘Neredeyse 20 yıldır bu sektördeyim, genelde sıçrama üzerine çalışıyordum. Şimdi ise at terbiyesi konusuna eğilmeye başladık. Allah'a şükür arkamdaki ekip çok iyi, Sonata'yı ilk gördüğümde içimden bir ses harika bir at olduğunu söylemişti. Atın yetiştiricisi Maryanna Haymon'a minnettarım ve elbette Caroline Roffman da onu geliştirerek harika bir iş çıkardı. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Sonata özel bir at, bir sonraki hedefim onun gelecek yılki Dünya Şampiyonası'nda ABD'yi temsil ettiğini görmek.’ ifadelerini kullandı. 

ESKİ SUÇ AĞIYLA BAĞLANTISI DEVAM EDİYOR

Zarrab’ın Miami’de sahte bir kimlikle lüks yaşam sürmesine izin veren federal yetkililer, onu gözlerden uzak tutmaya çalışıyor. ABD Organize Suç ve Yolsuzluk Raporlama Projesi’nin (Organized Crime and Corruption Reporting Project) araştırması sonucunda Zarrab’ın eski suç ağıyla olan bağlantısının devam ettiğini ortaya çıkardı. Bununla birlikte Zarrab’ın kara para aklama işlerine devam ettiği iddia edildi. 


BİNLERCE DOLARLIK SAATİ DİKKAT ÇEKTİ

Zarrab hakkında yapılan araştırmada, yalnızca hayat şartlarını değil bununla birlikte Whatsapp profil fotoğrafına bile bakıldığı öne sürüldü. Fotoğrafta, binlerce dolarlık Richard Mille İsviçre saatinin ön planda olacak şekilde gösterilmesi de dikkat çekiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal