Ankaray Kullananlar Dikkat: İki Gün Hizmet Yok

EGO Genel Müdürlüğün’ den son dakika gelen habere göre AŞTİ-Dikimevi hattında hizmet veren ANKARAY metrosunun 11-12 Aralık tarihlerinde hizmete kapatılacağını duyurdu.

08.12.2021-14:02 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-17:39) Ankaray Kullananlar Dikkat: İki Gün Hizmet Yok

Ankara'da AŞTİ ve Dikimevi arasında sefer yapan ANKARAY metrosunun 11-12 Aralık tarihleri arasında metro istasyonu  çalışmaları kapsamında kapatılacağı  EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile metro kullanacak Ankara halkına duyuruldu.

ANKARAY İKİ GÜN HİZMET VERMEYECEK

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ego Genel Müdürlüğü, AŞTİ-Dikimevi hattında hizmet vermekte olan ANKARAY metrosunun 11-12 Aralık tarihlerinde hizmete kapatılacağını duyurdu. EGO Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre , "ANKARAY 25 yıl sonra tekrar yapılacak makas değişimi ve hat yenileme çalışmaları nedeniyle 11-12 Aralık tarihleri arasında kullanıcılara hizmet veremeyecektir denildi. Belirtilen tarihler arasında metro kullanacak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için AŞTİ-Dikimevi arası 300 hat numaralı EGO otobüsleri ile birlikte ek seferler düzenlenecektir" şeklinde açıklama yapıldı. Ankaray metrosunun tekrar ne zaman kullanıcılara hizmet vermeye başlayacağı hakkında net bir açıklama ise henüz yapılmadı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal