Nihat Genç'ten Hasan Can Kaya'ya Küfür Etkisi Yaratacak Eleştiri

Komedyen Hasan Can Kaya'yı seyircilere küfür ederek para kazanmakla suçlayan yazar Nihat Genç, 'Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor!' ifadelerini kullandı.

08.12.2021-14:15 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-14:45) Nihat Genç'ten Hasan Can Kaya'ya Küfür Etkisi Yaratacak Eleştiri

Komedyen Hasan Can Kaya gündemden düşmemeye devam ediyor. Youtube'da 'Konuşanlar' isimli kanalı ile kısa bir süre içerisinde büyük bir şöhrete kavuşan Kaya, şimdilerde ise Acun Ilıcalı'nın yeni platformu olan Exxen'de devam ediyor. Öyle ki kısa sürede 1 milyon 740 bin takipçi sayısına ulaştı.

Komedyen Kaya'nın ismi son olarak da Güldür Güldür Show ile bir kere daha gündem konusu olmuştu. Programda komedyen Hasan Can Kaya'ya göndermede bulunuldu. Özgün Aydın'ın kötü mizah yapan bir adamı canlandırmış olduğu skeçte, söz konusu kişinin çevresindekilere hakaret ettiği ifade ediliyor.

NİHAT GENÇ'TEN HASAN CAN KAYA'YA AĞIR SÖZLER

Tartışılan komedyene bir tepki de yazar Nihat Genç'ten geldi. Twitter hesabından Kaya'nın programında küfürlü bir bölüme yer veren Genç, videonun altına da 'Yokluk, sefalet, sapıklık diplerde... Gençler galiba para için makul yollardan geçinecek fikir, akıl, ürün bulamıyor ve zıpırın biri seyircinin yüzüne ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor! Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor!' ifadelerini kullandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal