Ekrem İmamoğlu'nun Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Karşısındaki Aciz Pozu!

İBB Başkanı İmamoğlu’nun, Birleşik Krallık Büyükelçisi’ni Saraçhane’de ağırladı sırada çektirdikleri fotoğraf Bülent Ecevit'in aciz pozuna benzedi.

08.12.2021-14:08 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-14:17) Ekrem İmamoğlu'nun Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Karşısındaki Aciz Pozu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Dominick Chilcott’u Saraçhane’de ağırladı. İBB Başkanı İmamoğlu’nun, Birleşik Krallık Büyükelçisi’ni Saraçhane’de ağırladı sırada çektirdikleri fotoğraf ise çok konuşulacak. İkilinin çektirdiği fotoğraf eski başbakan Bülent Ecevit ile eski ABD Başkanı Bill Clinton arasındaki poza benzetildi.


ECEVİT’İN CLİNTON KARŞISINDAKİ ACİZ DURUŞU ŞİMDİ EKREM İMAMOĞLU’NDA GÖRÜLDÜ

Saraçhane’de çektirilen fotoğrafta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Dominick Chilcott’ın karşısındaki duruşu, 1999’da dönemin Başbakanı olan Bülent Ecevit’in dönemin ABD Başkanı Bill Clinton ile olan pozuna benzetildi. Döneminin Başbakanı olan Bülent Ecevit’in 1999’da dönemin ABD Başkanı Bill Clinton karşısındaki aciz duruşu dönemin Türkiye’sini yansıtması açısından önemli görülür. Ecevit 1999’da ABD’ye düzenlediği ziyaret kapsamında Başkan Bill Clinton ile Oval Ofis’te bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşme sırasında rahat tavırlarıyla dikkat çeken Clinton kanepeye dayanarak Ecevit’i dinlerken, Türkiye Başbakanı Ecevit ise ellerini önünde birleştirmiş bir şekilde ABD Başkanının önünde ayakta dikiliyordu. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek olan o anlar fotoğraf karelerine de yansımış Türk kamuoyunda büyük tepkilere neden olmuştu.  Bugün ise benzer görüntüyü Saraçhane’de Ekrem İmamoğlu verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal