Yüzyıllık Mucize dizisi konusu nedir? Yüzyıllık Mucize dizisi uyarlama mı? Oyuncuları kim?

Daha önce adı Lavanta Konağı olarak açıklanan fakat ismi Yüzyıllık Mucize olarak değiştirilen dizinin ne zaman başlayacağı konusunda araştırmalar sürüyor. Peki Yüzyıllık Mucize dizisi konusu nedir? Yüzyıllık Mucize dizisi uyarlama mı? Oyuncuları kim? İşte detaylar...

04.03.2023-16:54 - (Son Güncelleme: 04.03.2023-16:54) Yüzyıllık Mucize dizisi konusu nedir? Yüzyıllık Mucize dizisi uyarlama mı? Oyuncuları kim?

Birkan Sokullu ile Ebru Şahin’in başrollerini paylaşacağı Yüzyıllık Mucize dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapacağı Yüzyıllık Mucize dizisinin ne zaman başlayacağı, konusunun ne olduğu ve oyuncularının kimler olduğu soruları dizi severlerin en çok merak ettiği sorular olarak dikkat çekiyor. Peki Yüzyıllık Mucize dizisi konusu nedir? Yüzyıllık Mucize dizisi uyarlama mı? Oyuncuları kim?

Yüzyıllık Mucize dizisi konusu nedir?

Ab-ı Hayat olarak çekimlerine başlanan sonrasında Lavanta Konağı olarak isimlendirilen fakat son olarak Yüzyıllık Mucize adında karar kılınan dizi, Kuvayı Milliye’den bu yana hep 30 yaşında görünen bir adamın hikayesini ekranlara taşıyacak.

Yüzyıllık Mucize

Yüzyıllık Mucize dizisi oyuncuları kimler?

Senaryosunu Nuran Evren Şit’in yazdığı Yüzyıllık Mucize filminin oyuncu kadrosunda Ebru Şahin, Birkan Sokullu, Zerrin Tekindor, Hümeyra, Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz, Necip Memili, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal