Taksi durağını kiralık ev diye ilana koydu: Mutfaklı, göl manzaralı, banyolu olarak pazarladı

Konut sektöründeki fiyatların artmasından sonra İstanbul’daki bir “kiralık ev” ilanını görenler şaşkına uğradı. Avcılar’da daha önceleri taksi durağı olarak kullanılan 45 metrekarelik kapalı alanı; kiralık ev, diye ilan verildi. Göl manzaralı, mutfaklı, banyolu diye pazarlanan büfe görünümlü alan için kira bedeli ise görenleri şaşırttı.

03.03.2023-10:15 - (Son Güncelleme: 03.03.2023-17:50) Taksi durağını kiralık ev diye ilana koydu: Mutfaklı, göl manzaralı, banyolu olarak  pazarladı

İstanbul’daki kiraları son aylarda oldukça yükseldi. Vatandaş kiralık ev aramaya korkar hale gelirken, bazı fırsatçılar insanlardan para koparmak için ne yapacaklarını şaşırdılar. Son örnek ise Avcılar’dan geldi. Göl manzaralı, mutfaklı, banyolu diye pazarlanan eskiden taksi durağı olarak kullanılan 'kiralık ev' diye ilana konuldu.

Taksi durağı için 3 bin TL kira istiyor

Mynet'te yer alan haberde, daha önceleri taksi durağı olarak kullanılan ve yıllardır boş bir şekilde bekleyen kapalı büfe tipi alan, bir emlak sitesinde kiralık olarak ilana verildi.  Daha önce taksi durağı kullanılan kapalı alan için talep eden 3 bin TL olduğu görüldü.

İlanda yer alan detayları görenler gözerine inanamazken emlakçı ise 45 metrekarelik alanın kullanıma son derece olduğunu iddia ediyor. Öyle ki mutfak ve banyonun olduğunu ifade etti.

Show Haber muhabirinin sorularına yanıt veren emlakçı "Musluk var, tuvaleti var yan tarafta. Duş da takılabilir." İfadelerini kullandı.

3 bin TL kira isteniyor

"2 bin 800'dü 3 bin oldu"

İlandaki 'kiralık ev' için zam da yaptığını belirten emlakçı "2 bin 800'dü 3 bin oldu. Pazarlık payı bıraktım" dedi.

Söz konusu ilan bir süre sonra yayından kaldırıldı.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal