Yüzüklerin Efendisi Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Sinemanın efsane filmi Yüzüklerin Efendisi'nden takipçilerini sevindiren haber geldi. Dizi olarak seyircisi ile buluşmasına sayılı günler kalan yapımın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

04.02.2021-14:32 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-14:32) Yüzüklerin Efendisi Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Amazon tarafından yapımcılığı üstlenilen ve J. R. R. Tolkien'in kitabından uyarlanan Yüzüklerin Efendisi, dizi olarak sevenleriyle buluşacak. Ancak dizinin nerede yayınlanacağı ve ne zaman yayınlanacağı merak edilen konulardan oldu.

Daha önce film olarak vizyona giren Yüzüklerin Efendisi tüm zamanların en çok beğenilen filmlerinden bir olmuş ve çok ses getirmişti. Peki Yüzüklerin Efendisi ne zaman yayınlanacak? Yüzüklerin Efendisi dizisi nerede yayınlanacak?

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hobbit evreninde geçen dizi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin ilk bölümlerinde krallıkların barış içinde olacağı ancak barışın bozulup savaşın başlayacağı biliniyor. Dizinin ilk sürecinde Melkor ile Sauron'un ilk yenilgisine kadar geçen 'İkinci Çağ' anlatılacak.

Ne zaman yayınlanacağı kesinleşmeyen dizinin aralık ayında yayınlanmaya başlayacağı söylentiler arasında yer aldı. Amazon tarafından yayınlanacak diziye ait özet bölümünün sızdırıldığı bilgisi de izleyicilerin konuştuğu konulardan biri oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal