Cobra Kai 4. Sezon ne Zaman?

Karate Kid'in devamı niteliğindeki dizisi Cobra Kai, 2 sezonundan sonra Netflix satın aldı. Beğenilen yapımın 4.yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Cobra Kai 4. sezon ne zaman yayınlanacak?

04.02.2021-12:52 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-12:52) Cobra Kai 4. Sezon ne Zaman?

Cobra Kai yayınlanan 3. sezonunun ardından en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başardı. Sevilen dizi Cobra Kai 4. sezon ne zaman yayınlanacak? 

Cobra Kai hayranları için güzel haber geldi. Son gelen bilgilere göre Cobra Kai dizisinin 5. ve 6. sezonlarının da çekimlerine başlandığı açıklandı.  Cobra Kai dizisinin 4. sezonunun ne zaman yayına gireceği hakkında ufak ipuçları verildi.

Yeni sezonda birbirleriyle anlaşamayan, birbirlerinden hoşlanmayan Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso’nun omuz omuza vererek Kreese ile mücadelelerine izleyenler bir kez daha şahit olacak. 

COBRA KAİ 4. SEZON NE ZAMAN? 

Cobra Kai dizisinin senaristi, yönetmeni ve yaratıcılarından biri olan Jon Hurwitz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında geçtiğimiz sene Ekim ayının son haftasında 4. sezon için senaryonun tamamlandığını duyurmuş oldu.

Jon Hurwitz bunun yanında Cobra Kai dizisinin 4. sezonunun en erken Şubat ayının sonu veya Mart ayının başında yayına girebileceği konuşuluyor. Covid salgınının seyrine göre bu durumun değişiklik göstereceğine dikkat çeken Jon Hurwitz, izleyenlerden az daha sabırlı olmalarını istedi.

COBRA KAİ 4. SEZON OYUNCULARI

Dizinin kadrosunda; Daniel LaRusso, Johnny Lawrence, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Jacob Bertrand ve Martin Kove yer alıyor. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal