Yüzdeki Yağ Lekeleri İçin Pancar Suyu İçin!

Yüzde, özellikle göz çevresinde çıkan ve zaman zaman sinir bozucu olan minik yağ bezeleri için ne yapmak gerekir? Herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan doğal yollarla bu bezelerden kurtulmak mümkün mü? İşte merak ettikleriniz.

23.07.2019-11:14 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-11:04) Yüzdeki Yağ Lekeleri İçin Pancar Suyu İçin!

Yüzümüzde, çevresel faktörlerden olduğu kadar yediğimiz içtiğimiz besinlerle de oluşan minik yağ bezeleri arttığında can sıkıcı bir hale gelebiliyor. Evde kendi imkanlarınızla bu bezelerden nasıl kurtulursunuz gelin birlikte öğrenelim.

Bal ve Çay Ağacı Yağı 

Yüzünüzde rahatsız olduğunuz yağ bezelerinin üzerine bir miktar bal koyup, her gün yağ bezesi tamamen geçene kadar sürüp yarım saat kadar bekledikten sonra temizleyebilirsiniz. Aynı şekilde çay ağacı yağı sürerek bekleyebilirsiniz. Çay ağacı yağını uyumadan önce milianın olduğu bölgeye sürerek ertesi gün uyandığınızda cildinizi yıkayabilirsiniz. 

Her Gün Bir Bardak Pancar Suyu İçin!

Her gün bir bardak pancar suyu içerek yüzdeki bu bezelerden kurtulabilirsiniz. Pancar suyunun içerisinde bulunan A, B, C vitaminleri, demir, bakır, kükürt gibi antioksidan vardır. Vücudu temizlemeye yardımcı olan pancar suyu ile yüzünüzü yağ bezelerinden ayrılabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal