Saçları Yağdan Arındıran Muz Maskesi Tarifi

Saçlarınız sık sık yağlanıyorsa ve her gün yıkamak zorunda kalıyorsanız sizi kurtaracak önerilerimiz var. Saçlarınızın yağdan değil sağlıktan parlamasını istiyorsanız yapmanız gereken bazı bakım maskelerinden yardım alabilirsiniz.

20.07.2019-15:18 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-15:03) Saçları Yağdan Arındıran Muz Maskesi Tarifi

Saç bakımında pahalı ürünlere para harcamak ve kimyasal almak istemiyorsanız evde hazırlayabileceğiniz doğal bakım ürünleri ile saç sağlığınızı kontor altına alabilirsiniz.

MUZ VE BAL MASKESİ  

1 muz ve 1 yemek kaşığı bal yağlı saçlardan kurtulmanızı sağlayabilir. Üstelik yapımı da çok kolay. 1 muzun kabuklarını soyun ve blenderdan geçirip püre yapın. Sonra içine 1 yemek kaşığı kadar bal ekleyip son bir kez karıştırın ve bu karışımı saçlarınızın köklerinden uçlarına doğru her yere yedirin. Bu şekilde 25-30 dakika bekleyin ve sonra saçlarınızı iyice yıkayıp durulayın. Haftada 2 kez yapacağınız bu yöntem size yağsız ama ışıl ışıl ve güçlü saçlar getirecektir.

ALOE VERA VE LİMON KARIŞIMI 

Kullandığınız şampuanı bir çay bardağına üzerinde biraz boşluk kalacak şekilde çokça doldurun. İçine  aloe vera bitkisinin jelinden bir tatlı kaşığı katın. Üzerine 1 tatlı kaşığı kadar da taze sıkılmış limon suyu ekleyin ve karıştırın. Yağlı saçlarla mücadele edebilecek güce kavuşan şampuanınızı tıpkı saç maskesinde olduğu gibi saçınıza dipten uca yedirin ve bu şekilde 2-3 dakika bekletin. Sonrasında  saçlarınızı her zamanki gibi iyice yıkayıp durulayın. Haftada 2-3 defa bu işlemi uygulamayı sürdürün. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal