Kaküller Nasıl Yüzü Dolgun Gösterir? Yüzünüze Kakül Yakıştırma Rehberi

Kaküller yüze uygun kesildiklerinde yüzü dolgunlaştırır ve genç bir görünüm sunarlar. Önemli olan hangi yüz tipine nasıl kakülün yakıştığıdır.

20.07.2019-15:03 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-15:01) Kaküller Nasıl Yüzü Dolgun Gösterir? Yüzünüze Kakül Yakıştırma Rehberi

Kaküller için söylenen en yaygın ifade: Herkese yakışmadığıdır. Ancak bu artık doğru değil. Ufak tüyolarla herkes kakülü yüzüne yakışıtırabilir.

ALNINIZ DAR MI?

Geniş alınları saklamak ve suratınıza ölçülü bir izlenim vermek için kâküller çok etkili bir işlem. Eğer alnınız darsa kâkülleriniz normalde başlaması gereken yerden birkaç santim geriden başlamalı. Fakat oldukça gür ve kalın saçlarınız varsa bu durum oldukça yuğun bir kâküle sahip olmanıza sebep olabilir.

DOLGUN SURATLAR İÇİN KAKÜL

Botox ya da dolgu yerine kâkülleri kullanbilirsiniz. Surata anında daha dolgun bir görünüm veren kâküllerin herkese uymayacağından eminseniz kâkül şeklinizi değiştirin. Uzun ve dar suratlar kaşlara değen küt modelleri seçerek suratlarını daha dolgun gösterebilirler. Yuvarlak ya da kare yüz şekline sahip olanlar ise küt stiller yüzlerini geniş gösterebileceğinden kemik yapılarını ön plana çıkaracak katlı versiyonları kullanabilir.

KIVIRCIK SAÇLARA DA YAKIŞIYOR

Kıvırcık saçlara kâküllerin uymayacağını düşünüyorsanız sizi Rihanna'dan Rita Ora'ya bu görüntünün mükemmel emsallerini sergileyen ünlüleri incelemeye davet ediyoruz. Hareketli saçlarınızda kullanacağınız kâküller için en önemli tüyo kesiminizi saçlarınız kuruyken yaptırmak. Bu şekilde saçlarınızı hem düz hem kıvırcık kullanırken ideal boyu fark edeceksiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal