Zayıf Kirpikleri Kuvvetlendiren ve Uzatan Doğal Kürler

Zayıf ve sürekli dökülen kirpikler her zaman sorundur. Ancak doğal yollarla evde yapacağınız bu kürler sayesinde kirpikleriniz daha uzun ve dolgun olacaktır.

23.07.2019-10:48 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-10:46) Zayıf Kirpikleri Kuvvetlendiren ve Uzatan Doğal Kürler

Kirpik bakımın hassas ve dikkat gerektirir. Tüm gün kozmetik gören ve yıpranan kirpikler için doğal yollardan evde hazırlanan kürler size iyi gelecektir.

HİNT YAĞI

Pamuk desteğiyle Hint yağını kirpiklerinize sürün. Yağın gözlerinize değmemesine dikkat edin. Bu uygulama ile kirpikleriniz daha uzun ve daha sağlıklı olacaktır.

YEŞİL ÇAY

Bir pamuğu yeşil çaya sürüp hafifçe sıkın. Yeşil çaylı pamuğu kirpiklerinize uygulayın. Uygulamayı yatmadan evvel yapın, sabah uyanınca kirpikleriniz yıkayın. Flavonoidlere sahip olan yeşil çay, kirpiklerinizi büyümeye yönlendirecek.

ZEYTİNYAĞI

Gece uyumadan evvel kirpiklerinize pamuk desteğiyle zeytinyağı sürebilirsiniz. Bu uygulama kirpiklerinin dolgun ve nemli olmasını mümkün kılacaktır.

LİMON KABUĞU

Limon kabuğunu ince ince dilimleyin ve güneşin altında kuruması için bekletin. Kuruyan kabukları toz haline dönüştürüp bir damla zeytinyağı ile karıştırın. Krem kıvamına gelen karışımı kirpiklerinize uygulayın. Bir süre bekleyip nemli havlu ile kirpiklerinizi silin. C vitamini etkisi ile kirpikleriniz kuvvetlenecek.

VAZELİN

Uyumadan evvel kirpiklerinize vazelin sürün. Bu yöntem kirpiklerinizin nemlenmesini mümkün kılacak ve daha sağlıklı kirpiklerle sahip olacaksınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal