Doğum Sırasında Kullanılan Tarak Sancıları Azaltıyor!

Doğum sancıları uzun ve ağırdır. Ancak bunun önüne bir tarakla geçebiliriz. Üstelik araştırmalar sonucu kanıtlanmış ve birçok kadının denediği bir yöntem bu.

23.07.2019-09:46 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-09:43) Doğum Sırasında Kullanılan Tarak Sancıları Azaltıyor!
Tek ince telli bir tarakla doğum sancılarınızı azaltabilirsiniz. Diğer kadınların yorumlarını okuduğunuzda doğumda tarağı yanınızdan eksik etmeyeceksiniz.
 
AKUPUNKTUR NOKTALARINI TETİKLİYOR
 
Bir Amerikan doğum fotoğrafçılığı ve video şirketi olan Fox Valley Facebook'ta yer alan Doğum ve Bebek sayfasına koyduğu fotoğrafla gündem oldu. Paylaşımda şöyle yazıyordu: "Elinizde bir tarak bulundurmak akupunktur noktalarına baskı uygulayarak bedeninizdeki kasılmaların önüne geçmenizi sağlayabilir. Bu teori, beynin sadece tek seferde sadece belirli sayıda duyulara odaklanabileceğini anlatır. Ellerinizdeki sinirler beyninize daha yakın olması nedeniyle beyninize daha hızlı ulaşır."
 
"BEN EBEYİM VE HER DOĞUMDA MUTLAKA TARAK VERİRİM"
 
18 binden fazla kez paylaşılan, 5 binden fazla beğeni ve 20 binden fazla da yorum alan fotoğraf karesine insanlar da fotoğraflarını yollayarak destek verdi. Gelen yorumlar da tarağın işe yaradığını kanıtlar nitelikteydi. "Ben bir ebeyim ve her doğumda anne adayına mutlaka tarak veririm." , "Kız kardeşim sancı çekerken tırnaklarını bana batırmasını istemiştim. Bu fikrin işe yarayacağına inanıyorum.", "Keşke bu fikri ilk doğumumda da öğrenseydim. Ekim ayında yeniden doğum yapacağım ve tarak ilk koyacağım şey olacak." şeklinde yorumlarla etkileşim aldılar.
 
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal