En Çok Kalça ve Göbekten Kilo Alıyorum Diyorsanız Bunları Sakın Yapmayın!

Kilo alırken belli bölgeler diğerlerine nazaran daha çok kilo alır. Bunun sebebi genetik olsa da diğer taraftan yanlış yaptığınız beslenme ve spor alışkanlıklarınız da buna sebep oluyor.

23.07.2019-09:30 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-09:28) En Çok Kalça ve Göbekten Kilo Alıyorum Diyorsanız Bunları Sakın Yapmayın!

Genetik çok şey ifade eder. Ancak kaderinize karşı çıkabilirsinzi. Bunun için her bölgeden kilo alanlara özel bazı tavsiyeler derledik.

ÜST VÜCUT

Vücudunuzun üst bölgesinden kilo almaya uygunsanız beslenmeniz ile ilgili bir probleminiz olabilir. Bu tip kilo alımı en yaygın olanıdır ve ne yediğinizle alakalıdır. Genel olarak oldukça fazla yemek yediğinizi ve özellikle de oldukça fazla şeker yediğinizi belirtmek doğru olacaktır. Yiyecek alımınızı yakından izleyin ve şeker alımınızı kısıtlamaya çalışın. Ayrıca günde en az 30 dakika egzersiz yaptığınızdan veya rahatça hareket ettiğinizden (yürüyüşe çıkmak gibi) emin olun.

KALÇA VE UYLUK

Bu tür kilo alımı genellikle hormon düzensizliği ile ilgilidir. En sık ergenlik, menopoz ve hayatınızdaki diğer vakitlerde hormonlarınız dengesiz olduğunda olur. Bu tür kilo artışlarından uzak durmak istiyorsanız, uzun süre oturmaktan, sigara içmekten ve fazla miktarda alkol almaktan uzak durmalısınız. Belki ağırlıklarla antrenman yapmayı deneyebilirsiniz.

GÖBEK VE SIRT

Yeterince egzersiz yapmadığınızın bir işaretidir. Bu yağdan kurtulmak istiyorsanız, düzenli olarak sağlıklı atıştırmalıklar tüketmelisiniz. Bu metabolizmanızın hareketli olmasını mümkün kılacaktır. Yüksek yoğunluklu aralıklı eğitim yaparak bu aşırı yağları yakmayı deneyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal