Yunus Mallı: Ben Oynamadığım İçin Kimseye Kızgın Değilim

Wolfsburg’dan Union Berlin'e kiralık olarak transfer olan Yunus Mallı transfer öncesinde Şenol Güneş ile konuştuklarını belirtti.

22.01.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-09:55) Yunus Mallı: Ben Oynamadığım İçin Kimseye Kızgın Değilim

Wolfsburg’dan Union Berlin'e kiralık olarak transfer olan Yunus Mallı transfer öncesinde Şenol Güneş ile konuştuklarını belirtti.
Ocak ayında Union Berlin'e kiralık olarak transfer olan Yunus Mallı, transferinin sonrasında ilk kez röportaj verdi.

Devre arası transfer döneminde ismi bir dönem Beşiktaş ile anılan Yunus Mallı, transferinin gerçekleşmesini en çok yeniden Euro 2020 ile Milli Takım'a girmek için yaptığını ifade etti. Milli futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş ile de görüştüklerini belirtti. Mallı gerçekleşen görüşmede oynayacağını hocasını transferinde bilgilendirdiğini, Milli Takım'a tekrardan girmek istediğini ifade etti. Şenol Güneş'in ise oynayabileceği bir kulübe giden öğrencisine başarı dileklerinde bulundu.

Wolfsburg'dayken oynatılmama nedenini açıklamak istemeyen Mallı, "Bunun bir çok sebebi olabilir. Teknik adamlar bazen tercihini sizden başkasına yönelik kullanabilir. Ben oynamadığım için kimseye kızgın değilim. Önüme baktım ve oynayabileceğim bir takımda şansımı denemek için Union'a geldim" açıklamalarında bulundu.

Türkiye'den teklif gelip gelmediği ile ilgili soruya ise Mallı'nın cevabı şöyle: "Teklifler vardı ama Bundesliga'da yapacaklarım henüz bitmedi. Ben Almanya'da kalmak istedim"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal