Your Honor'dan Uyarlanan Hakim Dizisi Konusu Nedir?

Amerika'da ekranlara gelen Your Honur isimli suç dizisinin büyük ilgi görmesinin ardından Limon Yapım da bu dizinin yayın haklarını satın almak için harekete geçti. Peki Hakim dizisi konusu nedir? Your Honor(Hakim) dizisi ne zaman başlıyor?

19.02.2021-13:50 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-13:50) Your Honor'dan Uyarlanan Hakim Dizisi Konusu Nedir?

Limon Yapım, Amerika'da 10 bölüm olarak ekrana gelen ve büyük ilgiyle karşılaşan Your Honor adlı dizi için kolları sıvadı. Ünlü yapım şirketi, dizinin Türkiye için yayın haklarını satın alarak Your Honor dizisinin Türkçe uyarlamasını izleyenlerle buluşturmayı hedefliyor. Bunun için ilk senaryoyu bile hazırladı. Hakim dizisi konusu ne, ne zaman başlayacak?

YOUR HONOR (HAKİM) KONUSU NE?

Büyük çapta tanınmış bir New Orleans hakiminin ergenlik çağındaki oğlu bir kazaya karışır. Kaza sonucunda başka bir genci vurup kaçarak öldürdüğünde, yargıç onu polise teslim etmek için çağırır. Ancak yargıç, kurbanın yerel bir mafyanın oğlu olduğunu öğrenince fikrini değiştirir. Yargıcın mevcut kanıtları elden çıkarma girişimleri, başka bir genç için trajik sonuçlara yol açacaktır.

YOUR HONOR (HAKİM) DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Limon Film şirketinin sahibi Hayri Aslan, Your Honor dizisinin Türkiye haklarını satın alarak, önemli bir projeye ilk adımını atacak. Yor Honor dizisinin Türkiye uyarlamasının adı da Hakim olacak. Türkiye’de yayınlanacak olan Hakim dizisini ekranlarına taşımak isteyen birçok kanalın şimdiden harekete geçtiği iddia edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal