Yorgun Ciltler İçin Doğal Maske Tarifleri Neler?

Cilt üzerinde meydana gelen yorgunluk ve yıpranmalar zaman zaman cildin cansız ve soluk görünmesine sebep olmaktadır. İstenmeyen bu yorgun görüntüleri doğal yollarla azaltmak mümkün. Yorgun ciltler içinn doğal maske tarifleri neler? Yorgun ciltleri canlandıracak doğal maske önerileri nedir?

06.02.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 06.02.2021-16:32) Yorgun Ciltler İçin Doğal Maske Tarifleri Neler?

Kötü hava şartları, uykusuzluk, yorgunluk ya da stres gibi etkenler cildin soluk ve cansız görünmesine neden olabilmektedir. Buna karşın cildi canlandırmak için doğal maskelere başvururuz. Bu sayede yorgunluğun izleri biraz da olsun silinecektir. Peki evde yapabileceğiniz doğal maske tarifleri neler?  

CİLT CANLANDIRAN DOĞAL MASKE TARİFLERİ

Renk Veren Maske

Yumurta sarısının içerisine iki tatlı kaşığı susam yağını karıştırın ve cildinize uygulayın. 20 dakika sonra gül suyu ile silin ve sonrasında yüzünüzü yıkayın. Haftada 2 kez uygulayın. Solgun cildinize renk gelecektir.

Salatalıklı Maske

Bir yemek kaşığı yoğurdun içerisine rendelenmiş salatalık ekleyerek karıştırın ve yüzünüze uygulayın. Haftada bir kez uygulayabilirsiniz. Cildin canlanmasını ve yorgunluğun kaybolmasını sağlar.

Yorgunluk Giderici Maske

Üç yemek kaşığı bebe yağı, bir adet limon suyu ve bir şişe maden suyunu karıştırarak sprey olarak kullanabileceğiniz bir şişeye koyun ve bu karışımı iki gün aralıkla cildinize sıkarak uygulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal