YÖK Anket Nedir?

Yüksek Öğretim Kurulu(YÖK) öğrencilere ve akademisyenlere için bir anket başlattı. Bu başlatılan YÖK anket nedir? İşte haberin detayları..

08.02.2021-15:54 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-15:54) YÖK Anket Nedir?

Yüksek Öğretim Kurulu(YÖK), salgın sürecinde yapılan online eğitim öğretimleri değerlendirmek için öğrenci ve akademisyenlere yönelik anket düzenledi. Peki bu YÖK anket nerede ve nasıl girilir?

YÖK ANKET NASIL GİRİLİR?

Online anket duyurusunu paylaşan Yüksek Öğretim Kurulu anketin ne zaman ve nasıl doldurulacağını ise henüz paylaşmadı. Konuya ilişkin kurumdan yeni açıklama geldiğinde içeriğimizde yerini alacak. Son bilgiler için YÖK’ün resmi hesapları takip edilebilir.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), küresel salgın sürecinde online olarak sürdürülen eğitim öğretimin değerlendirilmesi amacıyla üniversitelerdeki öğretim elemanlarına ve öğrencilere yönelik anket düzenliyor.

'Nitelikli eğitim, dijital dönüşüm, veri yönetimi ve kalite esaslı' çalışma süreçlerinde; yenilikçi değişimi, etkin iletişimi, güçlü iş birliklerini, “üniversitelere yetki devri ve yetki paylaşımını" önemseyen YÖK tarafından gerçekleştirilecek bu anket çalışması ile pandemi sürecinde verilen uzaktan öğretim süreci tüm boyutlarıyla analiz edilecek.

'Öğrenci' ve akademisyenlere yönelik olmak üzere iki ayrı grupta yapılacak anketin önümüzdeki bahar yarı yılı ile ilgili planlamalara da ışık tutması bekleniyor.

Üniversiteler ve diğer paydaşların görüşlerine sık sık başvuran YÖK, bu anketin sonuçlarını başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere ilgili diğer bakanlıklar ve kurumlar ile de paylaşmayı hedefliyor.​


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal