Yine Rusya yine saldırı! Harkov cehennemi yaşıyor! Ölü ve yaralılar var

Rus ordusu Harkov'a saldırdı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ediyor. Harkov'a gerçekleştirdiği saldırıda 3 sivil yaşamını yitirdiği belirtilirken, 3 sivilinde yaralandı ifade edildi. Odessa'da ise Rus roketleri bir depoyu hedef aldı.

16.07.2022-16:09 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-17:40)

Rus ordusu Harkov'a saldırdı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ediyor.  Harkov'a gerçekleştirdiği saldırıda 3 sivil yaşamını yitirdiği belirtilirken, 3 sivilinde yaralandı ifade edildi. Odessa'da ise Rus roketleri bir depoyu hedef aldı.

3 sivil yaşamını yitirdiği belirtilirken, 3 sivilinde yaralandı

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ediyor. Harkov Valisi Oleg Sinegubov, Rus ordusunun bölgeye bağlı Chuhuiv kentine saldırı gerçekleştirdiği duyurdu. Sinegubov, "Maalesef 60 ve 68 yaşlarında iki erkek ve 70 yaşında bir kadın hayatını kaybetti. 3 vatandaş ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı" ifadelerini kullandı. Saldırıda bir apartman yıkılırken, bir okul ve bir inşaat malzemelerinin bulunduğu depo hasar gördü. Kurtarma ekipleri bölgedeki enkazı temizleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Yangın bin metrekarelik alana yayıldı

Rus ordusu Odessa'da ise bir depoyu hedef aldı. Ukrayna Acil Durumlar Servisinden yapılan açıklamada, sabah saatlerinde deponun seyir füzeleriyle vurulduğu, çıkan yangının bin metrekarelik alana yayıldığı belirtildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal