Yıllar Geçtikçe Güzelleşiyor! Hülya Avşar'dan Bikini Şov

Masumiyet dizisindeki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Hülya Avşar, dizi final yaptıktan sonra her sene olduğu gibi soluğu Ayvalık’ta aldı. Instagram hesabından bikiniyle verdiği pozu paylaşan Avşar’ın fotoğrafı binlerce beğeni topladı.

13.07.2021-09:27 - (Son Güncelleme: 13.07.2021-09:27)

57 yaşındaki Hülya Avşar, cesur pozuyla sosyal medyayı salladı. Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar, dizi final yapınca soluğu her sene olduğu gibi Ayvalık’taki evinde aldı. Yaz sezonunu açtığı günden beri birbirinden iddialı paylaşımlar yapan Hülya Avşar bu sefer ipli bikiniyle takipçilerinin karşısına çıktı.

PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Avşar'ın Instagram hesabından yaptığı son paylaşım yıktı geçti. Çiçekli bikinisiyle verdiği pozu takipçilerinin görücüsüne çıkaran Avşar'ın fotoğrafı, kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Diğer yandan Avşar kızının, bikinili fotoğrafını yorumlara kapatması da dikkat çekti. Hülya Avşar'ın bu yöntemle, kötü yorumların önüne geçmek istediği belirtildi.


PHOTOSHOP İDDİALARI

Attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, siyah bikinisi ile verdiği pozu Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu. Avşar'ın cesur paylaşımı binlerce beğeni alırken photoshop iddiaları ortaya çıktı. Güzelliği ve fit görüntüsüyle dikkat çeken Hülya Avşar'dan iddialara herhangi bir cevap gelmezken paylaşım sosyal medyada tartışma konusu oldu.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal