Yıldız Oyuncunun Menajerinden Beşiktaş İtirafı!

Aytemiz Alanyaspor ile 22 gol atarak gol krallığı yarışında zirvede olan Papiss Cisse'nin menajeri Beşiktaş ile konuştuklarını duyurdu.

10.07.2020-11:59 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-11:54) Yıldız Oyuncunun Menajerinden Beşiktaş İtirafı!

Aytemiz Alanyaspor ile kontratı sona erecek olan Papiss Cisse için menajerinden Beşiktaş açıklaması geldi. 35 yaşındaki deneyimli forvetin menajeri Sedat Atmaca, verdiği demeçte Beşiktaş ile gerçekleştirdikleri görüşmeden bahsetti.

'BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞMEMİZ OLUMLU'

Cisse'nin geleceğiyle alakalı açıklamalarda bulunan Atmaca, 'Görüşmelerimiz devam ediyor. Ya Beşiktaş ya başka bir yer olacak. Birkaç güne açıklanacaktır. Beşiktaş'la yaptığımız görüşme olumlu geçti ancak rakamlarda anlaşmaya çalışıyoruz. Sözleşme 1+1 olacak ancak maaş konusu netleşmedi. Cisse, Beşiktaş'a çok olumlu bakıyor ve orada oynamak herkes ister' ifadelerini kullandı.

'BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNİ COŞTURACAK'

Atmaca Senegalli golcünün geleceğinin birkaç gün içinde kesinleşmesini beklediklerini söyleyerek, 'İnşallah bu ligi gol kralı olarak bitirir. Yaşı konusunda soru işaretleri olabilir ancak bence onun biyolojik yaşı 20. Kupa finalinde de oynayacak ve 'İnşallah kupayı kaldıracağız' diyor. Cisse, büyük bir takımda daha verimli olacaktır. 2 sezondur kalitesini gösteriyor. Beşiktaş tribünlerini coşturacaktır. Birkaç güne bu işin kesinleşmesini bekliyoruz. Sezon bitmeden önce imzalar atılmıyor. Şu anda Alanyaspor'un sözleşmeli oyuncusu. Alanyaspor'u çok seviyor Alanya'da güzel bir macerası oldu' değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal