Yılbaşı anlamlı sözler ve mesajlar – 2024 en güzel, kısa, uzun, duygusal, kurumsal yeni yıl sözleri

Milyonlarca vatandaş 2024 yılına merhaba demek için en güzel ve anlamlı yılbaşı mesajları ve sözlerini merak ediyor. Yeni yılın başlamasına sayılı saatler kala sevdikleriyle yeni yılın heyecanını yaşamak isteyenler için kısa, uzun, duygusal, kurumsal ve anlamlı yılbaşı sözleri 2024 derledik.

30.12.2023-17:31 - (Son Güncelleme: 30.12.2023-17:31)

Sosyal Medya günün en çok araştırılan konuları arasında yeni yıl mesajları ve sözleri 2024 yer aldı. 2023 yılının sona ermesine artık çok kısa bir süre kalmışken yeni yılın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde başlanması dileğiyle paylaşılan yılbaşı sözleri ve mesajları arasında en güzel, anlamlı ve duygusal sözleri seçmek isteyenler için haberimiz içerisinde en güzel yeni yıl mesajları ve sözleri yer alıyor.

2024 en güzel, kısa, uzun, duygusal, kurumsal yeni yıl sözleri

Varsın iki göz odalı bir evimiz olmasın, yeter ki senin iki gözün bende olsun. Yeni yılın kutlu olsun sevdiceğim.

Yeni doğan güneş gibi yepyeni bir yılı selamla ve uyandığında tertemiz ocak havasını içine çekip şöyle söyle: “Ben kendime kendim için gerekliyim, sağlıklı, kararlı ve enerjik olmalıyım!” Kıymetinizin bilindiği, keyifli günlerin birbirini kovaladığı huzurlu bir yıl dileğiyle!

Yılbaşı Sözleri

Elimizdekilerle mutlu olmayı öğrenebilmek daima huzur verir! Dünyaya sevgiyle bak ki evrenin tüm iyi niyeti ve 2023’in tüm mucizeleri seninle olsun!

Bu yıl ailene daha çok vakit ayır, arkadaşlarınla mutlu anılar biriktir, kendine daha iyi bak, doğru beslen, hayvanları koru ve çevrene saygı duy… İyi bir insan olmak için çok sebebin var! 2023 yılına bir şans ver ve tüm sürprizleri bu yıl bol bol yaşa!

"Yeni bir yıl.. Neler getirip, neler götürecek bilinmez. Dileğim, sağlık, mutluluk, huzur,barış getirsin. Sevdiklerimizi, umutlarımızı, yive güzel ne varsa hayatımız da hiç birini götürmesin. Kim neyi özlüyor diliyorsa yanı başında bulsun. Masmavi bir yıl olsun"

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2024 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle... MUTLU YILLAR...

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2024 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar...

Yılbaşı Sözleri

Yeni bir yıl geldi ve eski bir yılı geride bıraktık. Eskinin acılarını, umutsuzluklarını ve kırılan hayallerimizi yeni yıla taşımayalım. Bambaşka ve heyecan dolu yeni yıl rotasında buluşmak dileği ile.

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle… İyi yıllar… 2024 yeni yılınız kutlu olsun

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bizleri affedip ellerimizi dergâhından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin. Selam ve dua ile Allah"a emanet olun her şey gönlünüzce olsun. Yeni yılınız kutlu olsun…

Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!

Yeni yılımız kutlu olsun… Sağlık, huzur ve mutluluğumuzu daim etsin rabbimiz inşallah… Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.

İlk aşk başkadır derler, gerçekten de öyle sevgilim. Seninle açtığım gözlerimi seninle kapatabilmek dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

Yılbaşı Sözleri

Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

2024 resimli yılbaşı mesajları burada! En güzel, anlamlı, kısa ve uzun yeni yıl yılbaşı mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edin

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle...

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal