Milli Piyango yılbaşı bileti nereden ve nasıl alınır? Yılbaşı bileti sahtesi nasıl anlaşılır 2024? Yılbaşı bileti alırken dikkat edilmesi gerekenler

Milli Piyango tarafından dağıtılan yılbaşı biletleri hakkında merak edilen detaylar bulunuyor. Büyük ödül olan 400 milyon TL’ye sahip olmanın hayalini kuran vatandaşlar çeyrek, yarım ve tam bilet alırken nelere dikkat edilmesi gerekenleri öğrenmeye çalışıyor. Peki Milli Piyango yılbaşı bileti nereden ve nasıl alınır? Yılbaşı bileti sahtesi nasıl anlaşılır 2024? İşte konu hakkında bilinmesi gerekenler…

30.12.2023-17:18 - (Son Güncelleme: 30.12.2023-17:18)

Milli Piyango’nun 2024 yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. Büyük ikramiyenin sahibi olmanın hayalini kuran fakat henüz bilet satın almayan vatandaşlar bilet fiyatları ve bilet noktaları dışında biletleri satın alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini merak ediyor. Milyonlarca çeyrek, yarım ve tam yılbaşı biletleri arasında bazı fırsatçılardan dolayı sahte biletlerin yer alıyor olması da bu araştırmaları artırıyor. Peki Milli Piyango yılbaşı bileti nereden ve Nasıl alınır? Yılbaşı bileti sahtesi nasıl anlaşılır 2024?

Milli Piyango yılbaşı bileti nereden ve nasıl alınır?

2024 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişine katılmak adına sayısız kişi, tam 400 TL, yarım 200 TL ve çeyrek 100 TL değerindeki biletleri alarak büyük ödüle ortak olmak için ilk adımı atıyor.

MP biletleri ise Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından, millipiyangoonline.com adresinden, gezici ve sabit bayilerden satın alınabiliyor.

Milli Piyango bilet

Yılbaşı bileti sahtesi nasıl anlaşılır 2024?

Yılbaşı bileti satışı Milli Piyango’nun tescil ettiği satış noktalarından temin edilebiliyor. Her ne kadar sokakta da bilet satan kişiler olsa da bu kişilerden bazıları sahte biletler satarak vatandaşlar mağdur edebiliyor. Bu nedenle yılbaşı biletinin sahtesinin anlaşılması önem arz ediyor.

Milli Piyango’nun yılbaşı biletini alırken  ilk olarak bakılması gereken; gezici bayilerin yaka kartı taşıyan veya istenildiğinde ibraz eden kişilerden satın alınması gerekir.

Biletin; çekiliş tarihi, ikramiye ve seri numarası, filayt ve kupür itibariyle herhangi bir kuşkuya meydan vermeyecek şekilde kendini ibraz eder nitelikte olması gerekir.

Kendini ibraz eder nitelikte olmayan sahte, tahrifat yapılmış, zamanaşımına uğramış, iptal edilmiş, yırtık veya kopmuş bilet olmaması gerekir. Aksi halde ikramiye ödenmez.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal