Survivor All Star ne zaman başlayacak, ilk gün hangi tarihte yayınlanacak? Survivor 2024 kadrosunda kimler var? Survivor kadrosu mavi ve kırmızı takım

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor’da yeni heyecanın başlamasına kısa bir süre kaldı. All Star formatıyla ekranlarda olacak olan Survivor’ın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki Survivor All Star ne zaman başlayacak, ilk gün hangi tarihte yayınlanacak? Survivor 2024 kadrosunda kimler var? İşte Survivor kadrosu mavi ve kırmızı takım...

30.12.2023-16:58 - (Son Güncelleme: 30.12.2023-16:58)

Survivor All Star 2024 başlama tarihi izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanıyla heyecan yaratan Survivor’da artık SMS oylaması olmayacak ve yarışmacılar kendi performanslarına göre yola devam edecek veya yarışmaya veda edecek. Öte yandan yarışmanın Ne Zaman başlayacağı ve yarışmacı kadrosunda kimlerin yer aldığı merak ediliyor. Peki Survivor All Star ne zaman başlayacak, ilk gün hangi tarihte yayınlanacak? Survivor 2024 kadrosunda kimler var? 

Survivor All Star 2024 ne zaman başlayacak?

Survivor All Star 2024’ün ne zaman başlayacağı sorusu yanıt buldu. Acun Ilıcalı, Survivor’da yeni sezonun ilk bölümünün 1 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de TV8’de yayınlanacağını duyurdu.

Survivor 2024

Survivor 2024 kadrosunda kimler var?

Geçtiğimiz yarışmaların aksine SMS oylamasının olmadığı Survivor 2024’te yarışmacılar mavi ve kırmızı takım olarak ayrılacak. Takımlar SMS’e göre değil, performanslarına göre değerlendirilecek. İşte mavi takım ve kırmızı takımda yer alan yarışmacılar:

Survivor mavi takım 2024

Nefise Karatay

Seda Ocak

Begüm Yücetan

Sahra Işık

Seda Aktuğlu

Damla Can

Hakan Hatipoğlu

Yiğit Poyraz

Yasin Obuz

Özgür Tetik

Yunus Emre

Ogeday Girişken

Survivor kırmızı takım 2024

Pınar Saka

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Gizem Memiç

Aleyna Kalaycıoğlu

Berna Canbeldek

Doğukan Manço

Furkan Kızılay

Ersin Korkut

Sercan Yıldırım

Turabi

Bozok Gören

Nihat Altınkaya

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal