Yerel seçim günü toplu taşıma var mı? 2024 Seçim günü otobüsler ücretsiz mi?

Yerel seçimlerde milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan konulardan birisi seçim günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı konusu oldu. Farklı şehirlerden oy kullanmaya gelecek olan kişiler İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 ilde seçim gününde toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını araştırıyor. Peki Yerel seçim günü toplu taşıma var mı? 2024 Seçim günü otobüsler ücretsiz mi? Soruların yanıtı haberimizde…

29.03.2024-17:48 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-17:48)

Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde oy kullanacak olan vatandaşlardan bazıları, farklı şehirlerden gelecek. Bu nedenle de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı konusu şimdiden araştırılmaya başlandı. İETT, metro, otobüs, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarının seçim günü ücretsiz olup olmadığını merak edenler konu hakkında arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. Peki Yerel seçim günü toplu taşıma var mı? 2024 Seçim günü otobüsler ücretsiz mi?

Yerel seçim günü toplu taşıma var mı?

Yerel seçimlerde toplu taşımanın normal saatleriyle mesaide olacağı tahmin ediliyor. Aksi yönde bir açıklama henüz yapılmadı.

Yerel seçim günü toplu taşıma var mı? 2024 Seçim günü otobüsler ücretsiz mi?

2024 Seçim günü otobüsler ücretsiz mi?

Seçim günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı konusunda resmi makamlardan bir açıklama gelmedi. Bu nedenle toplu taşımanın normal tarifelerden hizmet vereceği tahmin ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal