Yeni mezun doktorlardan yurt dışına kaçan abilerine mesaj! 'Hem bu deveyi güdecek hem bu diyardan gitmeyeceğiz!'

İstanbul Tıp Fakültesi, 2021-2022 yılı mezunlarına, mezuniyet töreni ile veda etti. İstanbul Tıp Fakültesi 195. yıl mezuniyet töreninde okul birincisi kürsüde konuşma gerçekleştirdi.

21.06.2022-17:04 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-17:04)

İstanbul Tıp Fakültesi, 2021-2022 yılı mezunlarına, mezuniyet töreni ile veda etti. İstanbul Tıp Fakültesi 195. yıl mezuniyet töreninde okul birincisi kürsüde konuşma gerçekleştirdi. 195. yıl mezuniyet töreninde konuşan okul birincisi "Rasim Özdenören’in dediği gibi hem bu deveyi güdecek hem bu diyardan gitmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"Çünkü devede bizim diyarda"

İstanbul Tıp Fakültesi 195. yıl mezuniyet töreninde okul birincisi kürsüde ki konuşmasında, "Bilim yolunda var gücümüzle çalışacağız. Rasim Özdenören'in dediği gibi hem bu deveyi güdecek hem bu diyarda kalacağız. Çünkü devede bizim diyarda." açıklamalarında bulundu.

"Gurur duyuyoruz"

Okul birincisi yaptığı konuşmasında İstanbul Tıp fakültesinin bir dalı olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, "1827 yılından beri kök salan, birçok tıp fakültesine filizlerini veren binlerce hekimi gölgesi altında toplayan tarihi koca çınarımız olan İstanbul Tıp fakültesinin bir dalı olmaktan gurur duyuyoruz. " ifadelerine yer verdi.

"Saygılarımızı sunuyor ve çok teşekkür ediyoruz"

Eğitim sürecinde katkıda bulunan üniversite hocalarına ve asistanlara teşekkürlerini sunan İstanbul Tıp Fakültesi birincisi, "Eğitim sürecimiz boyunca hekimlik sanatını bizlere en güzel şekilde öğreten, hekimliğin en başta bir vicdan meselesi olduğunu vurgulayan, her fırsatta önümüzdeki yolda fener olarak kullanacağımız tecrübelerini aktaran değerli hocalarımıza, onca yoğunluğunun arasında bizlere bir şeyler öğretebilmek için uğraşan asistan ağabey ve ablalarımıza saygılarımızı sunuyor ve çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal