Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'dan Beşiktaş Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör İrfan Buz bu hafta ligde karşı karşıya gelecekleri Beşiktaş karşılaşması öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

09.09.2021-10:01 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-10:01) Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'dan Beşiktaş Açıklaması!

Yeni Malatyaspor'dan Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecekleri maç öncesinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

Karşılaşmanın hazırlıklarının sürdürüldüğü antrenman sonrasında mikrofonların başına geçen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, geçirmiş oldukları transfer dönemi, Beşiktaş karşılaşması ve A Milli Takım'ın Hollanda karşısındaki hezimeti hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

GÜZEL BİR TRANSFER POLİTİKASI İZLEDİK

12 oyuncumuz gitti, takımı gençleştirdik, burada yeni bir yapılanmaya gittik. Dinamik bir takım olmak istiyoruz. Gerçekten titiz bir çalışmayla birlikte aldığımız transferlerin teknik direktör olarak altına imzamı atıyorum. Yönetim ile birlikte güzel bir transfer politikası izledik.

BEŞİKTAŞ DEPLASMANINA ANALİZLERİMİZİ YAPARAK GİDECEĞİZ

Beşiktaş çok önemli bir camia, şampiyon oldular. Sergen hocayı da tebrik ediyoruz aynı zamanda şampiyonlar liginde onlara başarılar diliyoruz. Önemli bir kadroya sahipler, çok önemli transferler yaptılar. Beşiktaş deplasmanına analizlerimizi yaparak gideceğiz. Elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz. Geçen sezon da son maça kadar her şeyimizi ortaya koyduk, bu müsabakada da her şeyimizi ortaya koyacağız. İnşallah Yeni Malatyaspor'u sevenlere layık bir oyunla oradan puan ve puanlarla iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.

GÜNÜMÜZ FUTBOLUNA AYAK UYDURMAK İSTİYORUZ

Futbolun içerisinde ders alma, bunların üzerinde çalışma da önemli. Gittikçe gelişmek istiyoruz. Çok önemli iki müsabakamızı kazandık. Devam etmek istiyoruz, tabi ki eksik var, oyunumuzu geliştirmek istiyoruz. Dinamik bir takımız, günümüz futboluna ayak uydurmak aynı zamanda gelişimi sağlamak istiyoruz.

MİLLİ TAKIM'IN HOLLANDA MAĞLUBİYETİ İLE İLGİLİ...

Biz her zaman futbolcuların üzerine gittiğimiz için oyunu geliştirmemiz gerekiyor. Tabii ki seçim çok önemli burada doğru oyuncu seçimi çok önemli. İyi bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Bu jenerasyon çok önemli. Şenol hocayı da yerle bir ediyorlar. Bu hocamızla birlikte biz dünya 3'üncüsü olduk. Bazen futbolda bu dönemler olabilir. Burada sadece muhalefet anlamında değil de üretkenlik anlamında baskıyı da almak ve sahiplenmemiz gerekiyor. İyi günde sahiplenmek çok kolay, kötü günde biz milli takımımıza, futbolcularımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Örneğin takım kaptanımız var, geçen sezon 17 gol atmış form grafiği çok üst seviyede. O da milli takımda oynayabilir. Burada yaşa değil performansa bakılması gerekiyor. Bunun bizim milli davamız olması gerekiyor bu konuda duyarlı olmak durumundayız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal