Yengeç Burcunun Tüm Özellikleri

Yengeç burçlarını tek bir kelimeyle ifade etmek gerekirse “hissetmek” diyebiliriz. Fazlasıyla sorumlu kişilerdir. Mükemmeliyetçi yapılarıyla, işlerinde de ayrıntılara takılırlar. Ve bu konuda ki hassasiyetini de karşısındaki insandan da aynı şekilde beklemektedirler.

29.07.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-16:05) Yengeç Burcunun Tüm Özellikleri

Yengeç burcu, duygusal bir burçtur. Etrafındaki insanlarla da duygusal açıdan aynı duygular içerisinde olmak istedikleri için, çoğu zaman çevresinden tepki almaktadırlar. Yardımsever, neşeli, düşünceli ve oldukça iyi kalpli burçlardır. Gün içerisinde kahkahalar atarken bir anda durup, gözleri dolabilir. Belirli bir sebep yokken anlık olarak yüzleri düşebilir. Arkadaşlarına ya da çevresindeki insanlara karşı sevgisini gösteremezler, duygularını gizlerler. Müzik dinlemekten fazlasıyla keyif alırlar.

Yengeç Burcu Fiziksel Özellikler

Yengeç burcu fiziksel özellikleri, yengeç burcu kadınları oldukça güzeldir. Vücut yapıları olarak kilo almaya meyilli olurlar ve bu yüzden dikkat etmeleri gerekmektedir. Gözleri badem göz olur ve mavi ya da griye yakın bir göz rengine sahip olurlar. Yengeç burcu saçları kahve tonlarında olur. Vücutları yaşlandıkça değişebilir ama genç yaşlarında güzel bir fiziğe sahip olurlar. Yengeç burçları hafif tombul bir yüz yapısına sahip olurlar. Boyları ise orta ya da uzun olarak değişmektedirler.

Yükselen Yengeç Burcu Özellikleri

Yükseleni yengeç burcu olanlar, “gizlilik” kelimesi onlara özgüdür. İşlerini tam anlamıyla beli etmeden, çevresindekilerin ruhu bile duymadan hallederler. Kararsız yapıları vardır ve bu durum karşısındaki insan tarafından yorucudur. Sessiz ve problemsiz yapıları olsa da, bu sakinliklerinin altından sabırsız kişilikleri ortaya çıkmaktadır. Hiç beklenilmeyen bir anda anlık olarak sert ve sinirli olurlar. Başkalarının fikir ve görüşlerini, kurnazlık ve kaprisli davranışlar yaparak kullanırlar. Ağlarken bir anda kahkaha atabilirler, ya da çok mutlu olduğu bir günde durduk yerde hüzünlenirler. Değişken ruh hali içerisindedirler.

Yengeç Burcu Aşk Hayatı

Sevdiği kişiye kardı oldukça sahiplenicidirler. Âşık bir yengeç burcunun gözü, sevdiğinden başkasını görmez. Onların hayatında aşk, yaşamdan bir parçadır. Birisini çok uzun süre sever ama gidip de ona sevdiğini söyleyemez, karşı tarafın ona gelmesini beklerler. Yengeç burçları, platonik âşık olma konusunda oldukça başarılılardır. Uzun ilişki insanıdırlar ve bu yüzden karşısındaki insanın yalnızca flört düşüncesi onları kırar. Ve bu durum karşısında çok üzülüp, göz yaşlarını tutamazlar. Yengeç burcu tarafından sevilmek, sahiplenici, koruyucu, güven verici yapılarıyla karşı taraf açısından kendisini değerli hissetmesine değerdir.

Yengeç Burcu İş hayatı

Yengeç burçları, çalıştığı iş yerine tam adapte olması için çevresindeki kişilere güvenmelidirler. Aile yapılarından, giyimlerine kadar detaylı bir şekilde kafalarında süzgeçten geçirirler. İş hayatında ki yeniliklere kolaylıkla uyum sağlayamazlar. Yengeç burçları ile çalışmak işverenler tarafından güven ve sadakat açısından önemli olacaktır. İşini benimseler ve paylaşımcı yapıları vardır. Kolaylıkla arkadaş olur ve herkes tarafından sevilirler.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal