Yemin Emir Tarhun kimdir? Gerçek adı nedir? Gökberk Demirci rol aldığı dizi ve yapımlar

Kanal 7'de yayınlanan ve oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Yemin dizisinin oyuncuları merak ediliyor. En çok merak edilen oyuncular arasında ise Emir Tarhun karakterinde yer alan Gökberk Demirci yer alıyor. Biz de haberimizde başarılı oyuncunun kim olduğuna ilişkin bilgiler verdik.

05.04.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-15:18) Yemin Emir Tarhun kimdir? Gerçek adı nedir? Gökberk Demirci rol aldığı dizi ve yapımlar

Kanal 7'nin oldukça beğenilen dizisi Yemin'de yer alan Gökberk Demirci'nin rolü ve hayatı merak konusu oldu. Gökberk Demirci kimdir? Hangi projelerde yer almıştır? İşte konuya ilişkin detaylar...

Yemin dizisinde yer alan Gökberk Demirci, bu projede Hikmet Bey ve Cavidan Tarhun'un oğlu Emir Tarhun'u canlandırmaktadır. Emir Tarhun, zengin ailenin içinde şımarık bir çocuk olarak yetişmiştir. Kendisi motosiklet tutkunu, evliliği kesinlikle düşünmeyen ve 30'lu yaşlarından yakışıklı bir karakterdir.

Emir her ne kadar evlenmek istemese de babası Hikmet Bey oğlunun çok güzel ve mutlu bir evlilik yapmasını ve aynı zamanda şirketin başına geçip işleri eline almasını istemektedir. Bu ısrarların üzerine bir süre sonra Reyhan ile evlenen Emir bu evliliği başta asla istememekte ve onunla çok iletişim kurmamaktadır. Lakin zaman ilerledikçe Reyhan'a aşık olan Emir ona dokunmamak üzerine yemin eder.

Gökberk Demirci kimdir?

Yemin dizisinde Emir Tarhun karakterine hayat veren Gökberk Demirci, 20 Ekim 1989 yılında İzmit'te doğmuştur. İzmit'te doğan Demirci aslen Adanalıdır. Terazi burcu olan Gökberk Demirci 1.77 boyundadır. Tiyatro eğitimini Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosunda alan oyuncu kariyer hayatına ise 2012 senesinde "Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam" adlı dizide başlamıştır. Bunların yanı sıra sporla arası oldukça iyi olan Demirci, Kick Boks ile ilgilenmektedir. 2009 senesinde bölge üçüncülüğü almış ve at binmeyi, basketbol oynamayı da sevmektedir.

gökberk demirci kimdir

Mesleğine Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisi ile devam eden Gökberk Demirci, annesini kaybettikten kısa süre sonra büyükannesini kaybetmiştir. Başarılı oyuncunun 6 yaş küçük kardeşi vardır. Lakin geçirdiği bir motosiklet kazasında 18 yaşındaki kardeşi de vefat etmiştir.

Demirci, her ne kadar motosiklet tutkunu olsa da yaşanan bu kazadan sonra bu tutukusunu bir kenara bırakmıştır. Şimdilerde ise Yemin dizisinde önceden başrol olan Özge Yağız ile güzel giden bir ilişkileri vardır. Gökberk Demirci geçtiğimiz aylarda sevgilisi Özge Yağız'a evlilik teklifi etmişti.

Gökberk Demirci hangi projelerde yer almıştır?

Başarılı oyuncu "Adını Sen Koy" adlı dizide Kılıç karakterine hayat vermiştir. Buradaki rolü ile seyircilerin gönlünü kazanan Demirci, 2015 yılında Demir Altı Gringo, 2017 yılında Yıldızlar Kayar, 2018 yılında Arka Sokaklar, 2017 yılında Hayatımın Aşkı dizilerinde yer almıştır. Şimdilerde ise Kanal 7'de yayınlanan ve oldukça beğenilen Yemin dizisinde başrol oynamaktadır.

gökberk demirci

Film ve diziler dışında yer aldığı işler nelerdir?

Başarılı oyuncu Gökberk Demirci, "Sözlerin Ötesi" adlı belgeselde oynamış ve bunun yanı sıra Rexona Surviver, Letgo gibi reklamlarda yer almıştır. Bunun dışında bir dönem İtalyan fotoğrafçı olan Eduardo Delille için de model olarak çalışmalar yapmıştır. Boş zamanlarında müzik dinleyen oyuncu, dinlemekten ziyade söylemeyi de çok sevmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal