Kanal 7 Yemin yeni bölüm tek parça full izle! Yemin 415. Bölüm linki

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin'in 415. bölümü yayınlandı. Yemin dizisinin yeni bölümünü izleyemeyenler ve diziyi tekrar izlemek isteyenler Yemin dizisinin 415. bölüm linkini araştırmaya başladı. Yemin dizisini tek parça full izlemek isteyenler için Yemin dizisinin 415. bölüm linki haberimizde yer almaktadır.

27.03.2022-16:18 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-16:18) Kanal 7 Yemin yeni bölüm tek parça full izle! Yemin  415. Bölüm linki

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin'in 415. bölümü yayınlandı. 27 Mart Pazar günü yayınlanan Yemin dizisini izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler Yemin dizisinin 415. bölüm linkini araştırmaya başladı. Yarım kalan bir aşkın ardından savrulan Emir'in hikayesinin anlatıldığı Yemin dizisi her Pazar saat 19:00'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaktadır. Yasemin Türkmenli ve Serkan Mut'un yönetmenliğini yaptığı Yemin dizisinin senaryosu Başak Yazı Odası tarafından yazılmaktadır. Yemin dizisinin 415. bölümünü https://www.izle7.com/kanal7/kategori/yemin linkinden izleyebilirsiniz. 

Yemin dizisinin konusu nedir

Yemin dizisinin konusu nedir?

Karısının vefatından sonra Emir hayattan kopmuştur. Oğlunu bile görmek istemeyen Emir artık yaşamak için bir şeyi kalmadığını düşünür. Oğlunun bile değiştiremediği Emir'in hayatına hiç ummadığı bir zamanda ardında büyük bir sır barındıran birisi girer.

Arkadaşının ölümünden sonra yetim kalan bebeğe sahip çıkan Narin, Kemal ile kendi mutluluğuna ikinci plana atar. Zamanı gelinde Tarhun konağına geri dönen bebekten sonra Narin ve Kemal mutluluğa bir adım atar. Bu mutluluk yolunda beklenmedik bir olay yaşanarak Narin'in geçmişinden kapılar açılır.

Yemin dizisinin oyuncu kadrosu 

-Gökberk Demirci

-Cansu Tuman

-Can Verel

-Yaghmur Shahbazova

-Cansın Mina Gür

-Gül Arcan 

-Berkant Müftüler

-Ceyda Olguner

-Melahat Abbasova 

-Elif Özkul

-Gözde Gündüzlü

-Hülya Aydın

-Derya Kurtuluş

-Mustafa Şimşek

-Esra Çoban

-Barış Gürses

-Can Çağlar

-Miran Efe Achylov 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal