Yedinci Hayat filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Yedinci Hayat filmi ne zaman çekildi?

Bu akşam televizyonda olacak olan Yedinci Hayat filminin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri insanların gündeminde yer alıyor. Peki Yedinci Hayat filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Yedinci Hayat filmi ne zaman çekildi? Yedinci Hayat filmi hakkında merak edilenler haberimizde...

29.03.2022-17:49 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-17:49) Yedinci Hayat filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Yedinci Hayat filmi ne zaman çekildi?

Dijital platform Netflix’in yayınladığı bir film olan Yedinci Hayat filmi (What Happened to Monday?) bu akşam Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Yönetmenlik koltuğunda başarılı yönetmen Tommy Wirkola’nın oturduğu Yedinci Hayat filminin başrollerinden Noomi Rapace’in tam yedi farklı karakteri canlandırması filmin en dikkat çekici yanlarından birisi. Yedinci Hayat filminin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen film severler arama motorları üzerinden araştırma yapıyor.

Yedinci Hayat filmi konusu nedir?

2040’lı yıllarda insan nüfusu aşırı derecede artar. Hızlı nüfus artışı sebebiyle ortaya çıkan yüksek nüfusu doyurmak isteyen hükümetler bir çok ürünün genetiğiyle oynamış ve bu durum da dünyaya ikiz, üçüz, dördüz ve yediz çocukların gelmesine sebep olmuştur. Fakat hükümetler sadece bir çocuğa izin verdiği için birden fazla sayıda çocuğu olan insanların diğer çocukları, gelecek bir zamanda uyandırılmak üzere uyutulmaktadır.

Yedinci Hayat filmi

Karen Settman adındaki bir kadın bu şartlarda yediz dünyaya getirir ve doğum esnasına hayatını kaybeder. Çocukların uyutulmasına gönlü razı olmayan dedeleri ise çocuklarını kendi evlerine getirerek burada büyütür. Bu çocuklar günün belirli sıralarında ve belirli saatlerinde dışarı çıkabilmektedir. Böylelikle uyutulma tehdidinden korunmaktadırlar. Bu yedizler annelerinin kimliğine bürünerek sanki oymuş gibi dışarıya çıkar ve işe giderler. Fakat bu nispeten düzenli olan hayat bir Pazartesi gününün yok olmasıyla değişecektir.

Yedinci Hayat filmi oyuncuları kimlerdir?

2017 yapımı olan Yedinci Hayat filminde şu oyuncular bulunmaktadır:

Noomi Rapace

Willem Dafoe

Glenn Close

Marwan Kenzari

Christian Rubeck

Pål Sverre Hagen

Tomiwa Edun

Cassie Clare

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal