Coda filmi konusu nedir? Coda filmi oyuncuları ve konusu

Los Angeles'da düzenlenen 2022 yılı Oscar Ödül Töreni'nde en iyi film ödülü Coda'ya verildi. En iyi film ödülünün sahibi olan Coda filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Peki Oscar sahibi Coda filminin konusu nedir? Coda filminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? detaylar haberimizde yer almaktadır.

28.03.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-12:07) Coda filmi konusu nedir? Coda filmi oyuncuları ve konusu

Los Angeles'ın ev sahipliği yaptığı sinema dünyasının en prestijli ödül törenlerinden birisi olan Oscar Ödül Töreni'nde en iyi film ödülü Coda'ya verildi. En iyi film ödülünün sahibi olan Coda filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. 28 Ocak 2021 tarihinde gösterime giren Coda filmi Amerika Birleşik Devletleri'nde Gloucester, Massachusetts'te çekilmiştir. 

Coda filminin konusu

Ruby'nin kendisi dışında ailesinde ki herkes işitme engellidir. Müziğe büyük ilgisi olan Ruby ailesinin sorumluluğu ve müzik aşkı arasında kalır. Ruby'nin kaldığı ikilemin konu alındığı Coda filminin türü dramdır. Coda'nın İngilizcesi "İşitme engelli ebeveynlerin çocukları" (Children of deaf adults) kelimelerinin kısaltması olarak kullanılan CODA anlamına gelmektedir. 

Coda filminin konusu

Coda filminin oyuncu kadrosu 

-Emilia Jones

-Troy Kotsur

-Daniel Durant

-Marlee Matlin

-Eugenio Derbez

-Ferdia Walsh

-Amy Forsyth

-Kevin Chapman

Coda filminde sergilediği performans sayesinde "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülüne sahip olan Troy Kotsor, Oscar kazanan ilk işitme engelli kişi oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal