Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Herkese İnat, İyi Niyetini Kaybetme !
Halit Emre Aydın
Herkese İnat, İyi Niyetini Kaybetme !
05.02.2020 Çarşamba 17:27

Tüm kötülere, tüm habislere, tüm aşağılıklara inat, iyi niyetmizi kaybetmeyeceğiz.

 

Günlerdir milletin, memleketin ulusal gururu olan, hem yurt içinde, hem yurt dışında mazluma, mağdura, muhtaca kol kanat geren, yüz akımıza Elazığ depreminden beri hem bir takım siyasiler hem de sosyal medya trolleri saldırdıkça saldırıyor.

Dünyanın dört bir yanında “ailesini, çoluğunu, çocuğunu” geride bırakıp, sıcak yatağında değil, garibin dizinin dibinde sabahlayan Kızılay çalışanları, gönüllüleri şimdi bu alçak saldırının karşısında madem öyle bende kimseye yardım etmiyorum, bana ne onun bunun derdinden dese olur mu?

KK kameraların önünde girip çıktığı Kızılay, AFAD çadırlarını ve orada götürülen hizmetleri canlı canlı müşahede etmiş olmasına rağmen, grup toplantısında çadır bile yoktu deyip, göz göre doğru söylemediği için orada ona bilgi veren, canını dişine takıp, hayatını hiçe sayıp, oradaki insanların yardımına koşanlar, yaptığımızın kıymeti bilinmiyor, bu saatten sonra bende vazife icra etmiyorum dese olur mu?

17 Yıldır gece gündüz demeden, tatlı bir uyku nedir bilmeden, canını dişine takıp milletine hizmet için ülke, ülke, şehir, şehir, dağ bayır demeden ömrünü vatandaşına adayan reis-i cumhur, bu hizmetlerin, bu canhıraş gayretin, adanmış bir hayatın değerini bilmeyi bir kenara bırakın, kendisine, ailesine hakaret, terbiyesizlik ve benzeri adi davranışlarda bulunan bir çok insan var diye, yemişim hizmeti, milleti, devleti; ben “çocuklarımın büyümelerini kaçırdım, torunlarımın büyümesini kaçıramam” deyip yüklendiği bu zor, meşakkatli sorumluluğu üstünden atsa olur mu ?

OLMAZ !

İşte bu yüzden iyi niyetimizi istismar eden, bunaldığında darlığı geçsin diye elimizden geleni yapmamıza rağmen nankörlük eden, arkamızdan iş çeviren, kıymetimizi bilmeyen, Allah rızası için yardımına koştuğumuzda şeytanla iş birliği yapanlara tam da bu karakter ve şahsiyetle, Halk bilmez ise Halik bilir mantığı ve düsturu ile iyi olmaya devam etmeliyiz.

Ahlaksızlar, şerefsizler, adiler, nankörler çoğaldı diye biz istikameti kaybetmemeli, iyi niyetimizi, insanlara, insanlığa karşı husnizanımızı yitirmemeliyiz. İş o ki bizim derdimiz Allah (cc)’nün rızasını kazanmak olsun.

 

Tam bu noktada hayatının bir noktasında geçmişe sünger çekip, varı ile yoğu ile, enerjisi ve emeği ile Allah rızasını kazanmak adına gayret içinde olan Gamze Özçelik kardeşime sosyal medya üzerinden saldıran müptezel, haysiyetsiz güruha rağmen mizanı, izanı ve şirazeyi kaybetmemesini tavsiye ediyorum.

Bacım bu şerefsiz mahlukata takılma sen, Rabbim bağışlayıcı ve gafurdur. Cenab-ı Hak yar ve yardımcın olsun.

NE ZAMAN MEMLEKET DÜZE ÇIKAR;

Karşımızdakinin aklının seviyesini anlayıp, aptal yerine koymayıp, kendimizi geri zekalı durumuna düşürmediğimiz zaman.

 Twitter: @halitemreaydin