Yay Burcunun Taşı

Zodyak’ın uçarı çocukları Yaylar, aynı zamanda maceraperestlikleri ve özgürlükleriyle bilinir. Yay burcu, Zodyak’ın dokuzuncu burcudur. Yay burcu döngüsü de 22 Kasım ve 21 Aralık tarihleri arasındadır.

29.07.2020-14:48 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-14:47) Yay Burcunun Taşı

Yay burcunun taşı hakkında bilgi vereceğimiz yazımızda, biraz da Yay burçları nedir ne değildir bakalım istedik.

Yay burcunun elementi ateş, gezegeni Jüpiter, niteliği de değişkendir. Rengi mor ve eflatun, günü de Perşembe’dir.

Peki, Yay burcunun özellikleri neler? Yay burcu hangi burçlarla iyi anlaşır? Yay burcunun taşı nedir?

Yay Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Yay burcunun en öne çıkan özelliği özgürlüğüne olan düşkünlüğüdür. Bağımsız ve uçarıdırlar. Aynı zamanda sportif ve dinamik bir yapıları vardır. Keşfetmeyi seven, maceraperest insanlardır.

Dürüst ve tarafsız olmayı başarırlar. Aynı zamanda iyimser ve coşkuludurlar da.

Meydan okumayı, yolculuğu ve flörtleşmeyi severler. Önyargıdan, rutin bir hayat düzeninden ve sınırlandırılmaktan da hiç hoşlanmazlar.

Yay burcu kadını gezmeyi ve eğlenmeyi sever. Sürekli yeni arkadaşlıklar edinir. Yay burcu erkeği ise kısıtlanmaya hiç gelemez, bağlanmakta da zorlanır.

Yay Burcunun Diğer Burçlarla Arası Nasıl?

Yay burcunun en iyi anlaştığı üç burç, Kova, Koç ve Aslandır. Aslan ve Yay burcunun maceraperestliği ikisi arasındaki ilişkiyi daha da hareketli hale getirir. Kova ve Yay burçlarının uyumu da macera ve hayal gücü noktasında birleşmektedir. Değişimi ve çeşitliliği sevdikleri için iyi anlaşırlar. Koç burcu ve Yay burcu da aktif bir sosyal hayat konusunda anlaşacaktır.

Gelelim, yay burcunun hangi burçlarla arası kötü ona bakmaya. Yay, Başak, Oğlak ve Boğayla anlaşamaz. Boğanın evcimenliği Yayın maceraperestliğini hiç istemez. Yay için Oğlak muhafazakar ve sıkıcı olabilir. Başak burcunun eleştirilerini kaldırabilecek bir Yay burcu da çok nadirdir.

Yay Burcunun Olumsuz Yanları Neler?

Yay burçları neşeli ve iyimser oldukları kadar patavatsız da olabilmektedir. Özgürlüğüne düşkünlüğü onu sadakatsizliğe itebilir. Para harcamaya düşkündürler. Dengesiz davranışlar sergileyebilir ve bir sonraki adımını bilmek de epey zordur.

Tartışmaya düşkün bir burçtur Yay burcu. Aynı zamanda, çevresindeki olaylara ve kişilere karşı ekstrem boyutta umursamaz olabilirler. Aynı zamanda aforizma kasmayı da severler. Yeri geldiğinde fazla nezaketsiz olabilirler.

Yay Burcunun Taşı Nedir?

Yay burcunun taşı: Sodalit taşıdır. İlham uyandıran Sodalit taşı aynı zamanda odaklanmayı sembolize eder.

Sodalit taşının sahip olduğu sodyum elementi oldukça yoğundur. Yay burçlarının odaklanmakta zorlanan yanlarına hitap etmektedir. Aynı zamanda Sodalit, negatif düşünceleri arka plana atarak pozitif enerjiyi öne çıkarmasıyla da bilinir. Doğada bulunuşu oldukça nadirdir.

Yay burcunun taşı dendiğinde anmamız gereken diğer bir taş ise Ametist’tir. Ametist taşı, etrafındaki kötü enerjiyi kendinde toplar. Kullanan kişiyi daha pozitif ve özgüvenli yapar.

Yay burcunun taşı olan Sodalit ve Ametistten bahsettik. Bunların yanında Yay burcunun dengesiz tavırlarını düzenlemeye yardım edecek ve doğru kararlar almasını sağlayacak taşlar ise, Azurit, Sedef, İnci, Turkuaz, Spektrolit, Topaz, Yakut, Akik ve Obsidyendir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal