Yastık yünleri atmaktan vazgeçti, içinden 17 adet kulplu altın çıktı!

İzmir'de gerçekleşen olayda, yünlerini yorgancıya bırakan kadın iş yeri sahibi tarafından gelen telefon ile annesinden kalma yünlerin içinden çil çil altın çıktığını öğrendi. Altının sahibi Gülcan A. "yünleri çöpe atacaktık son anda vazgeçtik. Yünleri kabartması için yorgancıya verdik. Allah razı olsun'' diyerek yorgancı olan Bayram Akgün'e teşekkürlerini sundu.

11.08.2022-12:36 - (Son Güncelleme: 11.08.2022-13:26) Yastık yünleri atmaktan vazgeçti, içinden 17 adet kulplu altın çıktı!

İzmir'in Urla ilçesinden yaşanılan olayda, yünlerden yastık yapılmasını isteyen Gülcan A., 200 TL karşılığında yorgancı Bayram Akgün ile anlaştı. Altınları bulan kişi ise Bayram Akgün'ün kız kardeşi.

Kendisi ile oyun oynandığını düşündü

Sabah'ta yer alan habere göre, gördükleri karşısında şaşkınlığa uğrayan kız kardeş Gülter Akyol, kese içindeki altınları görünce ilk önce "Bana tuzak mı kuruldu? Biri benimle oyun mu oynuyor?" şeklinde düşüncelere kapıldı. Ağabey Bayram Akgün, daha sonra yaşanılan durumu müşterisi Gülcan A.'ya bildirerek 17 adet kulplu Reşat altını bulduklarının müjdesini verdi. Müşteri Gülcan A., Bayram Akgün'e mesaj yolu ile teşekkür ederek, "Allah sizden razı olsun. Teşekkür ederim. Altınları gönderdiniz. Sağ olun." dedi. Akgün ise, "Cümlemizden inşallah. Sizin olan sizindir. Biz olması gerekeni yaptık." şeklinde cevap verdi. Daha sonra Gülcan A.'nın oğlu dükkana gelip altınları teslim aldı.


Az daha çöpe atıyorlardı

Nazlı Akgün, "Makinede dikiş dikerken başörtülü bir kadın müşteri geldi. Annesinden kalma yünlerin kabartılmasını istedi. Normalde yünleri çöpe atacaklarmış. Son anda yastık yapmaya karar vermişler. Kabartma işlemi bitince haber vereceğimizi söyledik. Müşteri dükkandan ayrıldı. Kızım kabartma işlemini yaparken bir kese buldu. Keseden 17 adet kulplu altın çıktı." diyerek yaşanılan olayı anlattı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal