Yasemin Bozkurt Kimdir?

Bir zamanların ünlü sunucusu ve programcısı Yasemin Bozkurt, yeniden gündeme geldi. Yasemin Bozkurt Kimdir? Yasemin Bozkurt evli mi?

16.03.2021-17:44 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-17:44) Yasemin Bozkurt Kimdir?

Gazeteci ve sunucu Yasemin Bozkurt, bir döneme damga vuran Kadının Penceresi ve Yaseminin Penceresi adlı programlarıyla akıllarda yer etti. 

YASEMİN BOZKURT KİMDİR? 

Yasemin Bozkurt, 1959 yılında Ankara‘da dünyaya geldi. Kendisinden küçük Tülin, Tufan ve Tevfik adlarında 3 kardeşi vardır. Bozkurt, Beşiktaş Kız Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1977 yılında o dönemin en yüksek tirajlı dergisi Hey’de stajyer olarak işe başladı. İlk röportajını o dönemin yıldızlarından Semiha Yankı ile gerçekleştirdi. 

18 yaşında 1977 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin İşletme Bölümünde okumaya başladı. Günaydın Gazetesi‘nde çalışan eski gazeteci Ünsal Bozkurt ile 1977 yılında evlendi, Dağhan adında çocuğu oldu. Daha sonra Yiğit adında bir oğlu daha oldu. 1988 yılında Dublin‘de yapılan Eurovision şarkı yarışmasına Güneş Gazetesi muhabiri olarak gitti. Kadının Penceresi, Politika Penceresi derken, Yaseminin Penceresi isimli programlarla adını geniş bir kitleye duyurdu. Yasemin Bozkurt, Yeni Bir Yıldız isimli sinema filmi ve Reyting Hamdi, Beşik Kertmesi, Sana Mecburum gibi projelerde rol almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal