Hande Erçel ile Murat Akdoğan Aşk mı Yaşıyor?

Adı Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu Hande Erçel hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

16.03.2021-17:08 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-17:08) Hande Erçel ile Murat Akdoğan Aşk mı Yaşıyor?

Murat Dalkılıç'la üç yıllık aşkını Temmuz 2020'de noktalayan Hande Erçel, partneri Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla sık sık gündem olmuştu. Ancak Kerem Bürsin ile Hande Erçel, aşk iddialarını her seferinde yalanlamıştı.

27 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel’in adı şimdi ise başka bir isimle anılmaya başladı. Takvim’de yer alan habere göre; Hande Erçel, Murat Akdoğan isimli genç bir iş insanıyla yeni bir aşka yelken açtı. Yaklaşık bir aydır aşk yaşadıkları iddia edilen Hande Erçel ile Murat Akdoğan’ın ilişkilerini gizli tutmaya çalıştıkları iddia edildi.

SOSYAL MEDYADA TAKİPTE!

Instagram’da 19.8 milyon takipçi sayısına ulaşan Hande Erçel’in genç iş insanı Murat Akdoğan’ı takip etmesi ise iddiaları güçlendirdi.

MURAT DALKILIÇ SİLDİ! 

Ünlü şarkıcı Murat dalkılıç, dostça ayrıldıklarını belirttiği Hande Erçel’i ayrılık sonrası sosyal medyada takip etmeye devam etti. Ancak Dalkılıç, Erçel’in adı Kerem Bürsin ile anılmaya başlayınca eski sevgilisini takipten çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal