Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay Meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy’la Nikah Masasına Oturuyor!

Ünlü oyuncu Berk Oktay ile sevgilisi Çağrı Atiksoy’u kız isteme telaşı sardı. Düğün için gün sayan ünlü çiftten Oktay, ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

22.01.2022-18:14 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-18:14)

Fox TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma’da yeni sezonla birlikte kadroya dahil olan Berk Oktay, dizide Çağatay karakterine hayat veriyor. Yer adlığı birçok dizide gösterdiği oyunculuk performansıyla oldukça beğenilen ünlü oyuncu, önceki gün Yeniköy’de basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan yakışıklı oyuncu; ‘’Setteyiz, yemek arası. Bir şeyler yedik, çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi. Ünlü oyuncu evlilik hazırlıklarının son hız devam ettiğini de belirterek, evlilik için ilk adım olan kız isteme töreninin yapılacağı belirtti. 2 Şubat’ta kendisi gibi oyuncu olan Yıldız Çağrı Atiksoy’u istemeye gideceklerini söyleyen Oktay; ‘’2 Şubat'ta kız istemeye gidiyoruz. Vermezlerse zorla alacağız’’ diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu. Bu sözlerinden sonra herkesi güldüren ünlü oyuncu evlerini de taşıdıklarını belirterek; ‘’İnşallah güzel geçsin diyelim. Evimizi de taşıdık, iyiyiz. Çok şükür her şey iyi gidiyor. Tatlı heyecanlar, güzel şeyler bunlar. İnşallah Allah tamamına erdirir diyelim’’ şeklinde düşüncelerini dile getirdi. 

OKTAY: VERMEZLERSE ZORLA ALIRIZ

Ünlü oyucu Berk Oktay aşk hayatının yanı sıra, şu sıralar artan koronavirüs vakalarının set ortamını nasıl etkilediği hakkında da konuştu. Her dizi ekibinden neredeyse gün aşırı olmak üzere koronavirüs vakalarının olduğu bilinirken, ünlü oyuncunun dizideki partneri Eda Ece’nin de pozitif olduğu ortaya çıktı. İkinci kez koronavirüse yakalanan ve hafif atlattığı bilinen ünlü oyuncu hakkında Oktay; ‘’Koronavirüs illetinden dünya olarak kurtulursak her şey daha iyiye gidecek diye umuyorum. Bizde de sürekli oluyor. En son Eda oldu. Ona da buradan geçmiş olsun diyelim’’ diyerek rol arkadaşına da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

berk oktay

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal