Yasak Elma Halit Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizilerde Oynadı?

Halit Argun nasıl bir karakter? Halit’i canlandıran oyuncunun adı ne? Daha önce oynadığı diziler neler? gibi soruların cevaplarını bu yazımızda bulabilirsiniz

08.10.2018-17:52 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-17:30) Yasak Elma Halit Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Hangi Dizilerde Oynadı?

Halit Argun nasıl bir karakter? Halit’i canlandıran oyuncunun adı ne? Daha önce oynadığı diziler neler? gibi soruların cevaplarını bu yazımızda bulabilirsiniz

Yasak Elma Halit Kim?

Devamlı güzel ve bakımlı kızlar ile takılmayı seven çapkın mı çapkın biri. Bunları yaparken de çaktırmadan yaptığını zanneder. Son karısı Ender ise bunların farkına varsa da Halit’e çaktırmaz. Halit ise mirasına ortak çıkmasınlar diye önceden tedbir alan kendisini ileri görüşlü ve zeki sanan biridir. Daha önceki eşlerine zırnık koklatmadan boşanmaya başarmış hatta eşlerine aldığı ziynet eşyalarını bile almasına müsaade etmemiştir. Ender ise çapkın Halit’i Yıldız sayesinde oyuna getirmeye çalışacak. Bakalım başarılı olacak mı?

Yasak Elma Halit’in Gerçek Adı Ne?

Fox Tv’nin yeni dizisi Yasak Elma da iş adamı Halit Argun’u canlandıran oyuncu Talat Bulut’tur. Bazı kaynaklar da Talat Dumanlı olarak geçmektedir. Mart 1956 yılında Sarıkamış destanı ile ünlü Kars ili Sarıkamış ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Talat  bey lise eğitimini Ankara Kurtuluş lisesinde tamamladıktan sonra “Hacettepe üniversitesi Elektronik Mühendisliği” bölümünü kazanmıştır. Dizi ve sinema sektörüne ilk adımı daha çocuk yaşta 1967 yılında “Orman Çocuğu” adlı sinema filminde seslendirme ile başlar. 13 yıl sonra “Hazal” adlı sinema filminde bu sektöre tamamen girmiş olur.

1980 yılında dönemin meşhur  olan “Beni Böyle Sev” adlı sinema filminde “Murat” karakteri ile karşımıza çıkmıştı. 11980-1988 yılları arasında bir sinema filminde oynadı. Bu yoğun tempoya 6 yıl ara verdikten sonra 1994 yılında “Manisa Tarzanı” adlı yine sinema filmi ile karşımıza çıktı.  Bir çok oyuncunun zirve yaptığı ülke çapında tanındığı bir yönü varken Talat bey bu işin temelinden geldiği ve daha çocuk yaşta bu işle haşir neşir olduğu için neredeyse bir çok dizi ve filmlerde oynadı. Sayabildiğim kadarı ile 1967-2018 yılları arasında seslendirmeler de dahil olamak üzere 64 yapımda yer almayı başarmış usta bir oyuncudur. Kendisine yeni dizisinde başarılar dileriz. 

Ä°lgili resim

Talat Bulut Hakkında Merak Edilenler (Yaşı, boyu kilosu Sevgilisi v.s)

Talat bey şu na 62 yaşında olmasına rağmen kendisini gayet bakımlı ve yaşını göstermeyen karizmatik bir aktördür. Talat beyin Hazal adında bir kızı vardır. Eşi Pınar hanımla evlidir. Genç görünmesinin sırrını sağlıklı yaşama bağlayan Talat bey düzenli spor yaptığını ve bu sayede formunu koruduğunu düşünmekteyim. 1.76 boyunda olan ve 82 kg ağırlığındadır. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal