Yasak Elma Yıldız Kim? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

Yasak Elma Yıldız kim? Yasak Elma Yıldız’ın gerçek adı ne? gibi soruların sosyal medyada konuşulduğunu gördük. Güzel oyuncuyu sizlere tanıtalım.

08.10.2018-16:16 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-16:12) Yasak Elma Yıldız Kim? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

 Yasak Elma Yıldız kim? Yasak Elma Yıldız’ın gerçek adı ne? gibi soruların sosyal medyada konuşulduğunu gördük. Güzel oyuncuyu sizlere tanıtalım. 

Yasak Elma Yıldız’ın Gerçek Adı Ne?

Fox TV’nin Pazartesi günü yayınlanan ve flaş bir çıkış yapan Yasak Elma dizisinde Yıldız’ın gerçek adı yanı Yasak Elma Yıldızı canlandıran kişi Eda Ece’dir. Haziran 1990 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açan Eda ikizler burcudur. Şu an 27 yaşında olan Eda’nin iki kız kardeşi vardır. Şişli lisesinden Mezun olduktan soran İstanbul’da bulunan “İstanbul Bilgi Teknik Üniversitesi Psikoloji” alanını başarı ile tamamlar. Oyuncu olmak için daha çocuk yaşta bu işe gönül vermiştir.

Ä°lgili resim

12 yaşında ilk kez kamera karşısına “Mihriban” dizisi ile bu sektöre giriş yapmıştır. Bir yıl sonra “Hayat Bilgisi” adlı popüler dizide “Sude” karakteri ile konuk oyuncu olarak oynadı. İlk sinema deneyimi ise 2010 yılında “Mahpeyker Kösem Sultan” adlı sinema filminde oynayarak sinema alanında ilk deneyimini yaşamış oldu.  2013 yılında “Pis Yedili” dizisinde üç sezon “Günçiçek” karakterini canlandırmış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Yıldızının parlaması ise “Beni Böyle Sev” dizisinde “Zeyno” karakteri ile olmuştur. Güzel oyuncu Pis yedili dizisindeki performansından dolayı yılın en iyi gençlik dizisi kadın başrol oyuncu ödülünü almıştır. 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal