Yasak Elma Zeynep Kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu Hakkında Detaylar

Yasak Elma Zeynep kim? Yasak Elma Zeynep’in gerçek adı nedir? Yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi, daha önce rol aldığı diziler hakkındaki tüm bilgileri haberimizin devamında sizlerle.

08.10.2018-16:11 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-16:06) Yasak Elma Zeynep Kimdir? Gerçek Adı Ne? Oyuncu Hakkında Detaylar

Yasak Elma Zeynep kim? Yasak Elma Zeynep’in gerçek adı nedir? Yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi, daha önce rol aldığı diziler hakkındaki tüm bilgileri haberimizin devamında sizlerle.

Yasak Elma Zeynep’in Gerçek Adı Nedir? 

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma dizisinde Zeynep’in gerçek adı Sevda Erginci. Başrollünde Birce Akalay’ın yer aldığı sevilen gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu Ekim 1993, İstanbul doğumludur. Henüz çok küçük bir çocukken anne ve babası ayrılma kararı almıştır. Oyunculuk konusunda yetenekli olan oyuncu lise yıllarında bu konuda eğitim almaya karar vermiş ve ilk “Paki ve Sevgi Çiçekleri” adlı oyun ile ilk tecrübesini edinmiştir.

sevda erginci ile ilgili görsel sonucu

İki yıl eğitim aldıktan sonra oyuncu Koyu Kırmızı adlı dizide başrolde yer almıştır. Bu dizide Ayşe karakterine hayat vermiştir. 2012 senesinde Veda adlı sinema filminde rol almıştır. Bu filmde Lami karakteri ile beğeni kazanan oyuncu uzun süre Karagül dizisinde Ayşe karakterine hayat vermiştir. Uzaklarda Arama adlı sinema filminde de başrolde rol almıştır.  Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide ise Kara Sevda karakterine hayat vermiştir. Son olarak ise Ver Elini Aşk adlı dizide Ayperi karakterine hayat vermiştir.

Sevda Erginci Yaşı-Boyu-Kilosu-Sevgilisi

25 yaşında olan güzel oyunun boyu 1, 65 kilosu ise 48 kg. Terazi burcu olan Erginci’nin sevgilisi kimdir hakkında yeterli bilgi bulunmuyor.

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal