Yasak Elma Zehra Kim? Zehra’nın Gerçek Adı Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

Yasak Elma Zehra kim? Yasak Elma Zehra’nın gerçek adı ne? soruların sosyal medyada konuşulduğunu gördük. Güzel oyuncuyu sizlere tanıtalım.

08.10.2018-16:05 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-15:40) Yasak Elma Zehra Kim? Zehra’nın Gerçek Adı Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

 Yasak Elma Zehra kim? Yasak Elma Zehra’nın gerçek adı ne? soruların sosyal medyada konuşulduğunu gördük. Güzel oyuncuyu sizlere tanıtalım.

Yasak Elma Zehra Kimdir? 

 Fox TV’nin 19 Mart Pazartesi günü izleyici karşısına çıkan ve izleyiciden tam not almayı başaran Yasak elma dizisinin yapımını Med yapım üstlenmiştir. Yapımcılığını ise Fatih Aksoy tarafından yapılmaktadır. Yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt oturduğu senaryosunu ise Melis Civelek ile Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı Yasak Elma dizisindeki dikkat çeken bir diğer güzel oyuncunun önce sizlere Yasak elma Zehra Nasıl bir karakter olduğundan bahsedeceğiz. Ardından Yasak Elma Zehra’nın gerçek adı ne sorusuna cevap vereceğiz. ayrıca oyuncunun bu zamana kadar hangi projelerde yer aldığına da değineceğiz.

Zehra, çapkın iş adamı Halit Argun’un ilk eşinden olan kızı’dır. Halit çapkın olduğu için evlendiği eşlerinden kısa sürede boşanmıştır. Boşanırken de beş kuruşsuz bırakmayı her defasında başarmıştır. Zehra ise babasının yanında kalmayı seçtiği için babasının eşleri ile hiç anlaşamaz. Çünkü babası Halit’in bir gün eşim diye getirdiği kişiden sıkılacağını bildiği için gelen üvey annelerine karşı hep mesafeli olmuş ve hiç birini  sevmemiştir. Zehra’nın aşk hayatı babası Halit yüzünden her erkek aldatır diye düşündüğü için hiç birine güvenememiş her biri ile sıkıntı yaşamıştır. Son gelen cici annesi Ender ile de aynı şekilde anlaşamamıştır. Ender’in babası Halit’ten boşanmasına çok mutlu olmuştur. Yasak Elma Zehra Argun karakterini sizlere tanıttık. Şimdi bu karakteri kim canlandırıyor? Bu sorunun cevabı bir alt başlıkta sizleri bekliyor. 

Ä°lgili resim

Yasak Elma Zehra’nın Gerçek Adı Ne?

Fox TV’nin sevilen flaş dizisi olan Yasak Elma Zehra’nın gerçek adı Şafak Pekdemir’dir. Haziran 1988, İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. 2011 yılında Aslı adlı dizi ile ekranlara merhaba diyen oyuncu daha sonra Trt ekranlarının sevilen dizisi Leyla ile Mecnun adlı dizide Nisan karakterini canlandırmıştır.

Show Tv ekranlarının hafızalara yer eden dizisi Asla Vazgeçmem adlı dizide İclal karakteriyle beğeni toplamayı başaran oyuncu, İncir Reçeli filminde rol almıştır. Ayrıca Tersine Dünya, Savaş ve Barış adlı oyunlarda rol alan oyuncu Şüphe dizisinde Aslı, Türk Malı dizisinde Zehra ile seyirciyle buluşmuştur. 

Şafak Pekdemir Yaşı-Boyu-Kilosu-Eşi

30 yaşında olan oyuncu ikizler burcu. 1,74 boyunda olan oyuncu 57 kilo. Burak Mengü ile evlidir.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal