Yasak Elma Alihan Kimdir? Oyuncunun Gerçek İsmi Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

Alihan’ı canlandıran oyuncunun kim olduğunu daha önce hangi projelerde yer aldığını evli mi? bekar mı? olduğunu bekarsa sevgilisi var mı? yok mu? Bu soruların cevapları yazının devamında sizleri bekliyor.

08.10.2018-17:29 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-17:24) Yasak Elma Alihan Kimdir? Oyuncunun Gerçek İsmi Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

Alihan’ı canlandıran oyuncunun kim olduğunu daha önce hangi projelerde yer aldığını evli mi? bekar mı? olduğunu bekarsa sevgilisi var mı? yok mu? Bu soruların cevapları yazının devamında sizleri bekliyor. 

Yasak Elma Alihan’ın Gerçek Adı Ne?

Fox Tv’nin yeni dizisi olan Yasak Elma dizisinde Alihan Taşdemir’i karakterini canlandıran oyuncu Onur Tuna’dır. Temmuz 1985 yılında Çanakkale ilimizde hayata gözlerini açan Onur Yengeç burcudur. Memur çocuğu olan onur İzmir’de bulunan “Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi” bölümünü tamamlarken aynı üniversitede ses konusunda  eğitim almıştır. Yine üniversitede okumaya devam ettiği yıllarda mankenlik yapma fırsatı da bulmuştur. Şöhret basamaklarını adım adım çıkan Tuna oyuncu olmak için bu işin eğitimini almaya karar verir.

Ä°lgili resim

İzmir de bulunan “Müjdat Gezen Sanat ve Tiyatro Merkezinde” oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Onur hem hamken hem oyuncu olmanın yanında üniversitede aldığı ses eğitimi sayesinde kendisine ait bir çok beste yapmış kimisini de seslendirmiştir. İlk kez televizyon karşısına ise 2011 yılında “Hayat Devam Ediyor” dizisinde “Sıraç Bakırcı” karakteri ile hemen dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. dizide iki sezon oynadıktan sona 20014 yılında “Bi Küçük Eylül Meselesi” adlı sinema filminde “Atıl” karakterini canlandırmış ve ilk kez sinema filminde oynamıştır. Ardından yine 20014 yılında “Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi” ve devamında gelen yapımda yer almıştır. 2006 yılında ise “Cesur Yürek” dizisinde “Ömer” karakterini canlandırmıştı. Yasak elma dizisine katılmadan evvel son projesi de cesur yürek dizisi oldu. 

Onur Tuna Hakkında Merak Edilenler (Yaşı, boyu kilosu Sevgilisi v.s)

Yasak Elma dizisinin yakışıklı oyuncu şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yengeç burcu ve 1.95 boyunda olan Onur, Seda Güven ile alakalı ayrıldıkları yönünde haberler çıkmıştı. Ardından Nil Ateş ile alakalı haberler yapılsa da karşılıklı bir açıklama yapılmamıştır.  Onur beyin bildiğimiz kadarı ile  son zamanda  basına yansımız bir sevgilisi yok. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal