Yargıtay'ın Galatasaray Adası hakkında verdiği karar resmen duyuruldu!

Galatasaray'a yargıtay'dan ada müjdesi geldi. Galatasarau'ın resmi hesabından yapılan açıklamada, İstanbul 22. İcra Hukuk Mahkemesi'nn lehte evrdiği tahliye kararı yargıtay'ın 1 Mart 2022 tarihli kararı ile onandı.

02.03.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-11:38) Yargıtay'ın Galatasaray Adası hakkında verdiği karar resmen duyuruldu!

Sarı kırmızılılarda belirsizliğini koruyan konulardan birisi haline gelen Galatasaray Ada'sı ile ilgili dikkat çeken karar geldi. Galatasaray'ın resmi hesabından yapılan açıklama sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Kulüpten açıklama yapıldı

Galatasaray Adası hakkında sarı kırmızılıların yaptığı resmi açıklamada, 'Galatasaray Adası işletmecisinin tahliyesi hususunda İstanbul 22. İcra Hukuk Mahkemesinin lehimize vermiş olduğu tahliye kararı Yargıtay'ın 1 Mart 2022 tarihli kararı ile onanmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.'

galatasaray adası hakkında verilen karar açıklandı

'Hukukun üstünlüğünü tescilleyen, haklının er ya da geç mutlaka üstün geleceğini bir kez daha kanıtlayan bu karar, Galatasaray camiasının zaferidir. Hukuki sürecin her aşamasında emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkürü borç biliyoruz.' ifadelerine yer verildi. Yapılan bu açıklama kamuoyunda gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal