Yargı Dizisinin Eren Komiseri Uğur Aslan’dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Hakkımı Yıllar Sonra Teslim Ettiler

Ekranların sevilen oyuncusu Uğur Aslan’dan hayatın dair samimi açıklamalar gelirken, sitem dolu sözleri de takipçilerini etkiledi. İşte habere ilişkin o detaylar…

29.01.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-10:24)

Kanal D ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Yargı, yayınlandığı ilk günden itibaren seyircilerin büyük bir ilgiyle takip ettiği diziler arasında yer alıyor. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Yargı’da, Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan’da hem bu rolünden sonra hem de Kanal D’de Şarkılar Bizi Söyler isimli programda söylediği şarkı sebebiyle son zamanlarda popüler bir isim haline geldi. Yıllardır oyunculuğa kendini adamış isimlerden biri olan başarılı oyuncu Aslan, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın Youtube’da yayınlanan programına konuk oldu. Özel hayatı ve oyunculuk kariyeri hakkında samimi açıklamalara yer veren başarılı oyuncu, son zamanlarda yakaladığı büyük ilgi hakkında konuştu. 

ASLAN: İZLEYİCİ SONUNDA HAKKINI TESLİM EDİYOR

Başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan’ın Youtube’da yayınlanan programına konuk olarak giden yetenekli oyuncu Uğur Aslan, Şarkılar Bizi Söyler isimli programda canlandırdığı performans sonrası ne denli popüler hale geldiğini ilk kez açıklamadı. Başarılı oyuncu; ‘’Popülerlik çok acayip bir şey. Hayatım boyunca, ‘Sonra ne olacak?’ diyen biri olmadım. Oraya çıktım ve dört şarkı okudum. Böyle bir geri dönüş alacağımızı hesap etmedim. Orada yaptığım yöresel gırtlak çok sevildi. Bir şova çıkıyorsunuz ve hayat bambaşka bir yere gidiyor. Buna sinirleniyor musunuz?” sorusuna, "Gönül kırıklığı çok da... Hemen küsen bir adam değilimdir. Bunun en yakın tanığı eşimdir. Oyunculuk mesleğini komple bir iş olarak ele aldım. Enstrüman çalmayı, ata binmeyi öğrendim. Bu kadar ortaya koyduğunuz çaba sonuç bulsun isterseniz. İzleyici sonunda hakkını teslim ediyor. Bunu 50 yaşımda yaptı ama hiç önemli değil’’ diyerek sitemle karışık mutluluğunu belirtti. 

uğur aslan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal