12.01.2022-12:38 (Son Güncelleme:12.01.2022-13:34)


1

Kaybolduktan sonra yol kenarında bulunan ve Engin’i öldürme şüphesi ile tutuklanan Ceylin, zor günler geçiriyor. Psikolojisi bozulan ve aklı bir hayli karışan Ceylin, Engin’i kendisinin öldürmüş olmasından şüphelenmeye başlıyor. İşleri oldukça çıkmaza sürükleyen bu şüphe, savcı Ilgaz’ı harekete geçiriyor.



2

Mesleği ile aşkı arasında kalan Ilgaz ise, Ceylin’i kurtarmak için savcılık görevinden istifa ederek aşkını kurtarmak için avukatlığını üstleniyor. Yekta Tilmen, oğlu Engin'in ölümüyle birlikte tüm gücünü seferber ederek apaçık bir savaş ilanında bulundu.



3

İşlerin iyice karışması sonrasında köşeye sıkışan Savcı Ilgaz, Ceylin'i kurtarmak için kendinden vazgeçmeye karar veriyor.



4

KAAN URGANCIOĞLU DİZİDEN AYRILIYOR MU?

KAAN URGANCIOĞLU DİZİDEN AYRILIYOR MU?

İnişli çıkışlı bir senaryosu olan Yargı’da izleyici tedirgin. Daha öncede ana karakterlerden birini öldürüp ters köşe yapan senaryoda, savcı Ilgaz’ın istifa haberi acaba Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Sorularına neden oldu. Urgancıoğlu’nun açıklamaları kafaları karıştırdı.



5

Senaryonun gidişi hakkında yaptığı bir açıklamada, her an her şeyin olabileceğini dile getiren Urgancıoğlu, Ilgaz karakterinin istifa ediyor haberleri sonrası hayranlarını korkuttu.



6

Henüz başarılı oyuncu ya da yapım tarafından ayrılık iddialarına dair bir açıklama yapılmadı. Bakalım Yargı’nın ilerleyen bölümlerinde izleyiciyi neler bekliyor olacak?



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr